La Roche Posay

La Roche Posay
27 Nisan 2020 12:15

Dermokozmetik markalar denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan La Roche Posay çok sayıda ürün gamına sahiptir. Cilt problemlerinin giderilmesi için çok sık reçete edilen bu markanın ürünleri, çok hassas cilde sahip olanlar tarafından tercih edilmektedir. Termal sulardan oluşan formüllerin bebek ve çocuklarda da kullanıldığı markanın hassas ve kızarık ciltler için bakım ürünleri, güneş koruyucu serisi ve temizlik serisi çeşitleri dikkat çekmektedir. Cildin aşırı hassasiyetine neden olan kuruluk ve akne sorunlarında temizleme, nemlendirme ve koruma bakımını La Roche Posay markasının ürünlerinden temin etmek mümkün olabilir. 30 yıldan fazla zamandır piyasada bulunan marka, farklı cilt tiplerine sahip olan kullanıcıların beklentisini büyük ölçüde karşılamaktadır.

 

La Roche Posay Ürünleri

 

Tüm cilt tipleri için uygun bir cilt bakım ürünün bulunacağı La Roche Posay ürünleri, Anthelios, Hydraphase, Hydreane, Cicaplast, Effaclar, Kerium,  Lipikar ve termal su çeşitleriyle eksiksiz bir cilt bakımı sağlar. Temizleyici sular, losyon ve yıkama köpüklerinin yanında nemlendirici kremleriyle de fark yaratan ürünler, cildin ihtiyacı olan bakımı eksiksiz biçimde yerine getirir. Kepekli, yağlı ya da kuru saç tipleri için şampuan serisi de bulunan ürünler, çok farklı içeriklere sahip olmakla birlikte, kimyasallardan arınmış bir ürün grubuna sahiptir. Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği şampuan ve güneş koruyucu ürünlerin yanında atopik ciltler için de çok sayıda bakım ürünü dikkat çekmektedir. Aileniz ve kendiniz için gereken tüm cilt bakımını sağlayacak olan markanın 30 yılı aşkın tecrübesi sayesinde tüm cilt sorunlarınızı eksiksiz biçimde onarabilirsiniz. La Roche Posay markasının güneş grubu ürünleri de son derece önemlidir.

 

La Roche Posay Güneş Koruyucu Ürünler

 

Güneş koruyucu serisiyle dikkat çeken La Roche Posay ürünleri, cilt bakımının tamamlayıcısı olan güneş koruyucu serisiyle de dikkat çekmektedir. En hassas cilde sahip olan bebeklerde dahi mükemmel bir güneş koruyucu etki yaratan marka, saç ve vücut bakımının yanında güneş koruma serisiyle de memnuniyet sunuyor. 30 ve 50 SPF + etki sağlayan güneş koruma serisinin yanında termal suyun yatıştırıcı etkisini sunduğu termal sularıyla yanıkların azalmasını sağlamaktadır. Bebeklerde pişik sorununda da kullanılan bu ürünler sayesinde, cilt bakımında eksiksiz bir çözüm alınması mümkün olabilir. https://www.recete.com/la-roche-posay/ linkinde ilgili ürünleri inceleyerek sipariş verebilirsiniz.