Fark Yaratan Yüz Estetik Uygulamaları

Fark Yaratan Yüz Estetik Uygulamaları
27 Nisan 2024 09:28

Estetik açıdan farklı bir yüze sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Fark yaratan estetik operasyon çeşitleri ile yeni bir hissin kapılarını aralayabilirsiniz. Genel hatları değiştiren uygulamalarda, size özel yüze yağ enjeksiyonu planlaması yapılmaktadır. Hangi estetik uygulaması olacaksa, önceden bilgilendirme yapıyor, yüzde çizime göre operasyona geçiyoruz.

 

Yağ Enjeksiyonu Nedir? Nasıl Yapılır?

İnce kanüllerle yapılan yağ enjeksiyonu, yüz hatlarını değiştiren estetik operasyon adıdır. Saflaştırılan yağ, yüzdeki gereken yerlere enjekte edilmektedir. Yağ dolgusunun yapıldığı alanlar, operasyon açısından küçük bir işlem süreci demektir.

Yağ Enjeksiyonu Neden Yapılır?

Yağ enjeksiyonu yaptırmak için birçok neden sıralanabilmektedir. Öncelikle elmacık kemiklerinde belirginlik kaybı olması yüze yağ enjeksiyonu ihtiyacını doğurmaktadır. Ağız kenar kısımları için ve diğer kişisel nedenlerle bu estetik işlemi yaptırabilirsiniz. Uygulama öncesi nedenler herkese göre değişebilmektedir. Estetik kaygılar daha fazla neden olmaktadır.

Yağ Enjeksiyonu İçin Alınacak Yağlar Hangi Bölgelerden Alınabilir?

Fazla yağ olan vücut bölgeleri kullanılarak yüze yağ enjeksiyonunu yapmaktayız. Öncelikle uygun yağ alınacak yer belirlenir ve yüze yağ enjeksiyonu ameliyat aşamasına geçilmektedir. Herkeste en fazla yağ biriken bölgeler, kalça, bacak, göbek bölgesi sıkça başvurulan alanlardır.  Fazla yağ alındıktan sonra,  özel bir saflaştırma işlemi yapılmaktadır.

Bişektomi (Yanak Estetiği) Nedir? Nasıl Uygulanır?

Hastane ortamında çok kalmaya gerek kalmadan yanak estetiğini yaptırabilirsiniz. Basit birkaç işlemle beraber yanaklarda yeni bir görünüm için bişektomi uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Yüz estetikleri arasında yaygınlaşan bişektomiyle beraber, çiğneme kanalları yanındaki bölüm alınmaktadır.

Bişektomi (Yanak ve Yüz İnceltme) Kimler İçin Uygundur?

Estetik uygulamalar yüze uygulanacaksa, genellikle 25 yaş beklenmektedir. Başvuran kadın ve erkek hastalarımız bişektomi operasyonu için yüz hatlarının oturduğu yaşı beklemelidir. Daha önce bu işlemi yapmak isteyenler için, riskli olabilecek durumlar görülebilmektedir.

Bişektomi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır?

Operasyon sonrası doktor önerilerine göre bir süreç geçmektedir. İyileşme aşamasında iz kalmayacak şekilde dinlenme geçirebilirsiniz.  Gün içinde bişektomi etkileri azalacaktır ve işlem gören bölge için katı yiyeceklerden uzak durmanız faydalı görünmektedir. Beslenmenize püreli ve sıvı yiyeceklerle devam edebilirsiniz.

Lip lift ( Dudak Kaldırma ) Ameliyatı Nedir? Nasıl Yapılır?

Dudak kaldırma ameliyatlarına kadınlar ve erkekler giderek daha fazla talep gösteriyor. Burun ve üst dudak arasında işlem anlamına gelen lip lift sayesinde, siz de estetik bir ağız yapısı kazanabilirsiniz. Dudak ve burun arasında boşluk çoksa, bunu azaltan işlemler estetik açıdan avantaj katacaktır.

Kimler Lip Lift İçin Uygun Adaylar?

Uzman görüşü eşliğinde, dudak bölgesinde estetik değişim yapmak isteyenler, sarkma sorunu yaşayanlar vs. dudak kaldırma işlemi için başvuru yapabilmektedir. Lip lifti uygulamak için bir engel olmadığı sürece, yaş da ideal sınırdaysa hemen başvurabilirsiniz. Yaptıracağınız işlemler sayesinde kendinizi çok daha yenilenmiş hissedeceksiniz.

Lip Lift Ameliyatı Yöntemleri Nelerdir?

Dudak ve burun arasında yapılan dudak kaldırma işlemleri, genelde iki yöntemle gerçekleştirilmektedir. Farklı iki operasyon yöntemi birbirine benzemekle birlikte, sonuç olarak dudakları daha estetik görüntüye kavuşturma amacı bulunmaktadır.

Dudak kaldırma işlemindeki uzman görüşü ve estetik talepleriniz birbirine uygun görünmüyorsa, başka bir yöntem için yeni estetik fikirler alabilirsiniz.

Burun delikleri altında kesi açılarak, fazla deri alınması, ayrıca üst dudak kaldırma operasyonlarında benzer sonuçlar alınmaktadır. Dudak üstü ve burun deliği arası daha genişse, fazla doku alınmaktadır. Uygulanacak yöntem öncesi lip lift çizimlerine göre estetik operasyon tamamlanmaktadır. İki burun deliği altında kesi atılması, bir iz kalacağı anlamına gelmemektedir. İzler belirsiz şekilde dikiş tamamlanmaktadır.