Kartal İngilizce Kursu – American Time Kartal

Kartal İngilizce Kursu – American Time Kartal
21 Nisan 2018 09:15

İngilizce kurslarımız sizin günlük yaşamda yazılı ve sözlü İngilizce pratiğinizin ve kendinizi ifade edebilme yeterliliğinizin artmasını sağlamaktadır. Tamamı yabancı olan eğitmenlerimizle yapacağınız dersler İngilizce konuşmada ki güveninizi yerine getirecek ve İngilizceyi anadili olan eğitmenlerden öğrenmenin farkını yaşatacaktır. Genel İngilizce Beginner, A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 olmak üzere 7 kurluk programdan oluşur. Her kurda ELP (Avrupa Dil Portfolio’su) kriterleri doğrultusunda öğrencinin okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri geliştirilir.American Time Kartal Şubemizde kurslarımız ile ilgili tüm bilgilei alabilirsiniz. İş İngilizcesi kurslarımız, günlük iş hayatında kullandığınız İngilizcenizi geliştirmek üzere planlanmıştır.

 

Kurslarımız iş hayatında ihtiyaç duyulan konuşma, dinleme, yazma ve okuma becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Buna ek olarak alacağınız eğitim süresince İş İngilizcesi kelime haznenizi ve dil bilginizi geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılacaktır. İş ingilizcesi eğitimlerimiz özellikle, İngilizce konuşulan bir ofis ortamında çalışan, yabancı ortaklı müşterilerle sıklıkla diyalog kuran veya yazışmalar yapan, yurtdışına sıklıkla iş seyahatleri gerçekleştiren, üniversitede İş İdaresi ve İşletme dallarında eğitim gören adaylar için uygundur.Kartal ingilizce kursu olarak kendimize hedef belirlediğimiz ve hiçbir şekilde taviz vermediğimiz kalitemiz, sektörde takdir görmekte, yurt içinde ve yurt dışında çok önemli kurumlarla işbirliği  yapmamıza olanak sağlamaktadır. Ülkemizde kurumsal ve bireysel anlamda ingilizce eğitimine ihtiyaç duyan katılımcıların aklına gelen ilk seçenek olmaktadır. Kaliteli eğitmen ve kaliteli eğitimden ödün vermeme konusunda kararlı olan artık yurtdışında da tanınıyor.

 

Kalite ve yüksek standartta eğitim vermek, Avrupa Dil Portfolyosukriterlerine uygun eğitim vermek,Eğitim sürekliliğini sağlamak, Gramer eğitiminin yanında ‘’konuşma odaklı’’ bir dil eğitimi vermek, Bilimsel yöntemlerle yeni eğitim modelleri oluşturmak, Gelişen teknolojiyi eğitim sistemlerine adapte etmek, Öğrenci memnuniyetini en üst düzeylere çıkarmak, Eğitimde sürekliliği sağlamak.www.americantimekartal.comolarak ana hatlarımız şunlardır; Maksimum 12 kişilik sınıflarda, minimum 18 yaş, farklı zaman dilimleri seçeneği, Beginner’dan C2’ye 7 seviye ve %100 başarı hedefimizdir.Dil öğrenme yolculuğundaki rehberiniz ne kadar iyiyse hedefinize o kadar rahat bir şekilde ulaşırsınız; bu yüzden dil kursu seçerken titiz davranmanız gerekmektedir.