Geçmiş olsun Muhalif Gazete

Geçmiş olsun Muhalif Gazete
8 Haziran 2012 09:38

İnternette tarafsız ve düzgün haber vermeye çalışan “Muhalif” adlı bir site var. Hava Asal adlı bir hanım yönetiyor. “Medyadaki bunca yandaşın, korkağın içinde farklı bir ses olmaya çalıştık…” diyen Hava Asal nelerle karşılaştıklarını bakın nasıl anlatıyor:
“Herkesin bildiği fakat söyleyemediği doğruları hiç korkmadan yüksek sesle seslendirdik.
Muhalif Gazete özel haberleri ve cesur manşetleriyle 2 yılda büyük bir okuyucu potansiyeline kavuştu ve özellikle son 1 yıldır belli çevrelerin hedefi haline geldi. Birçok tehdit maili aldık. Telefon açıp ölümle tehdit edenler oldu. Bu bir yılda en çok; ‘Akıllı olun’, ‘Altında kalırsınız’, ‘Bir sabah sizin de kapınız çalınır’ sözlerini duyduk.

Yılmadık, korkmadık. Ancak biz güçlendikçe saldırılar da artarak devam etti. Özellikle son 1 aydır Muhalif Gazete’ye sistemli bir saldırı başlatıldı. Haber ve yorum sistemimizden yapılan çökertme girişimleri teknik ekibimizce önlendi. Muhalif Gazete’yi çökertemeyeceklerini anlayan belli odaklar bu kez farklı bir noktadan saldırarak maalesef hedeflerine kısmen ulaştılar.
70 bin hayranı olan facebook sayfamız dün 17.00 itibariyle saldırıya uğradı ve ele geçirildi. Amaç belliydi. Muhalif Gazete’yi susturmak sosyal medyadaki gücünü kırmaktı.

Tehditle şantajla susturmayı başaramadılar şimdi teknik olarak çökertmek istiyorlar. İstiyorlar ki hep yandaşın yalakanın gericiliğin sesi çıksın.”
İktidardaki güçler ve uzantıları bakın nelerle ve nasıl uğraşıyor.