Farmasi’den Erkeklere Özel Kokular

Farmasi’den Erkeklere Özel Kokular
19 Haziran 2018 08:30

Erkeklerin zevkine hitap edeceği düşünülerek oluşturulmuş olan erkek parfümü, teninizin nasıl kokacağının sizin tarafınızdan belirlenmesini sağlıyor.

 

 

Hangi Erkek Parfümünü Almalıyım?

Kullanacağınız parfüm için hangi erkek parfümünü almalıyım sorusunu sorabilirsiniz. Elbette almak istediğiniz parfümen iyi erkek parfümü olacak. Kokunun karşı tarafta olumlu bir etki yaratması, kokunun beğenilmesi tamamen kişisel tercihler ile alakalı bir durumdur. Sizin tarafınızdan seçilmiş olan güzel bir koku ile kokunuzda olumlu etki yaratmayı başarabilirsiniz.

Şekerli Erkek Parfümleri;

Erkekler tarafından en çok tercih edilen kokunun şekerli kokular olduğunu söyleyebiliriz. Parfümlerin içeriğinin meyve özlü olması, şekerli kokuların oluşturulmasını sağlamaktadır. Eğer teniniz için bu kokunun uygun olduğunu düşünüyorsanız, direkt olarak bu koku üzerinden hareket edebilirsiniz. Birkaç koku deneyerek, sizin için uygun olan parfümün alınmasını sağlayabilirsiniz.

Çiçekli Erkek Parfümleri;

Diğer kokulara göre çok daha hafif bir içeriğe sahiptir. Bu sebeple çiçekli parfümlerin tercihinin diğerlerine göre daha az olduğunu söyleyebiliriz. Ancak teniniz için uygun olduğunu düşündüğünüz koku türü çiçekli kokular ise mutlaka bu parfümleri tercih etmeniz önemli olacak. Seçiminizi yaparak, çiçekli erkek kokuları arasından bir koku alabilirsiniz.

Sunulan seçenekler içinden parfümalmak istemeniz halinde, birkaç koku denemeniz önerilir. Denediğiniz kokuların kokusunu tam anlamak açısından, 10 – 15 dakika sonra koklamanız daha doğru olur. Kokunun kalıcı olması da dikkat etmeniz gerekenler arasında. Sıkmış olduğunuz alanın belli bir süre sonra koklanmasını sağlayarak, kokunun kalıcılığını teşhis edebilirsiniz. Farmasi tarafından üretilen erkekler parfümleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Kokuyu beğenmeniz halinde, sizin için uygun olan parfümü almanız sağlanacaktır.

Erkekler İçin Vücut Kokuları

Erkek parfümü dışında özel olarak kullanmak istediğiniz vücut losyonu olabilir. Vücut losyonlarının vücuda zararı olmaması son derece önemlidir. Direkt olarak ten ile temas edecek olan ürünlerin sağlıklı olduğuna emin olmalısınız. Bunun için içeriklerinin incelenmesi, kullanıcı yorumlarına bakılması ve sizin teninize uygun bir kokudan oluşması önemlidir.

Hafif kokulu olan

Anti bakteriyel özelliği bulunan

Şişede ya da sprey olarak satılanları gibi seçenekler olacaktır.

Kendi zevkinize uygun şekilde seçmiş olduğunuz losyonu kullanabilirsiniz. Beraberinde kullanmak istediğiniz ürünler arasında vücut spreyi de olabilir. Spreylerin alınmadan önce aynı şekilde kokusunun size göre olup olmadığına bakmak gerek. Beğendiğiniz kokuyu almanız avantajlı olur. Bunun dışında direkt olarak satın alacağınız ürünün sağlıklı olmasına dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

Yaz aylarında sıkça kullanılan bir diğer ürün ise deodorantlardır. Koltuk altının güzel kokmasını sağlamak, terlemenin kötü kokuya neden olmamasını sağlamak açısından kullanılır. Terleme önleyici olmamasına dikkat etmelisiniz. Terlemenin olması sağlıklıdır. Ancak kötü kokuya yol açması hoş olmayacaktır. Bu sebeple mutlaka, kokunun önlenmesi açısından ürünlerin kullanılmasını tercih edebilirsiniz.

roll on deodorant seçiminizi yaparak, ayrıca bir koku kullanabilirsiniz. Parfümünüz ile kokunun uyumlu olmasına dikkat edebilirsiniz. Aynı tip koku üzerinden hareket etmeniz halinde, vücudunuzun son derece güzel kokmasını sağlayacaksınız. İçeriği okumanız yeterlidir. Meyve özlerinin olması, baharatlı olması ya da çiçekli olması açısından seçiminizi yapabilirsiniz. Sağlıklı şekilde terleme probleminin önüne geçilmesi bu şekilde mümkün olacak. Dilediğiniz ürünü alarak kullanmanız mümkün olacaktır.