Dizel otomatik arabalar

Dizel otomatik arabalar
2 Nisan 2015 11:41

Araç alımlarında her yönüyle tasarruf etmeyi amaçlayan bireyler, aracın tüm özelliklerinin yanı sıra yakıt tüketiminden faydalanmak istemeleri sonucunda dizel ve Hybrid sistemin bir arada olduğu araç özelliklerinin son dönemde daha sık tercih edildiği görülmektedir.

 

 

Benzinli araçlara nazaran dizel araçların yakıt tüketimi daha tasarruflu olduğu herkes tarafından bilindiği gibi bu aralar yaygınlaşan Hybrid sistemi de özellikle şehir içi ve trafiğin yoğun olduğu zamanlarda yakıttan son derece kazanç sağlayan bir teknolojidir. Bununla birlikte Dizel Otomatik Arabalar özellikle bayan kullanıcılar için hem konforlu hem de az yakıtla oldukça yol alabilecek araçlardır. Son yıllarda araç satışlarıyla öne çıkan Honda firmasının da birçok modelinde dizel ve Hybrid sistemine rastlamak mümkündür.

 
Sizlerin fikir edinmeniz açısından Dizel Otomatik Honda Modelleri arasında bulunan CR-V modeli günümüzde en çok satışı yapılan araç olmasının yanı sıra yenilenen yüzüyle kullanıcılarıyla buluşmak üzere satışa çıkarılmış ve şimdiden oldukça beğeni kazanmıştır. 1.6lt i-DTEC dizel motoruyla 160HP gücüne sahiptir. Bununla birlikte 9 ileri çift kavramalı otomatik şanzımana kavuşmuş olası da ayrıca tercihler arasına girmesine neden olmaktadır. Paris’te yapılan araba fuarı sebebiyle bütün araç modellerinde yeniliğe giden Honda Firması, Türkiye’ye de bu bağlamda yeni modellerle 2015 senesinin yaz aylarında giriş yapacak ve araç pazarında dengeleri bir hayli sarsacak gibi görünüyor. Bu sene Honda firması için oldukça hareketli ve çift taraflı kazanç elde edilen bir yıla imza atılacak gibi görünmesinin yanı sıra Dizel Otomatik araçların seri ve sessiz çalışmalarıyla da dikkatleri üzerine çekeceği yetkililer tarafından altı çiziliyor.

 
Her araba firmasının yapmış olduğu gibi Honda firması da hem yeni çıkartacağı araç modellerinde hem de bir öncekilerde belirli aralıklarda kampanya yapmakta ve sıfır araçları uygun koşullarla alıcılarıyla buluşturmaktadır. Emin adımlarla daralan araç pazarına bu yıl hızlı giriş yapacak olan Honda markasının modellerini ve fırsatlarını takip ederek kazançlı çıkacağınızdan hiç şüpheniz olmasın. Her insan iyi bir markanın tasarruflu ve konforlu bir aracına sahip olmayı hak eder. Ancak bazen şartları biraz zorlamalı ve sizlere sunulan fırsatlarla birleştirdiğinizde imkansız gibi görünen sıfır araç alımlarının aslında ne kadar kolay ve uygunlaştırılmış şartlarda sahip olabildiğinizi görürsünüz. Bundan ötürü Honda’nın 2015 yılı yaz aylarında Dizel Otomatik Arabalar kategorisinde satışa sunacağı modelleri şimdiden incelemeye almalı ve firma olarak yaptıkları yeniliklere göz atmalısınız. Türkiye’de olduğu kadar Avrupa ülkelerinde de oldukça revaçta olan Honda’nın araç modelleri, yenilenen versiyonlarıyla sizlere son derece avantaj sağlayacaktır. Bu konuda yapmanız gereken tek şey www.honda.com.tr web sitesine üye olmak ve Honda’nın her duyurusuna kolayca ulaşarak kendinizce bir planlama yapmak olmalıdır. Bu sayede ilk etaptaki tanıtım fırsatlarını kaçırmadan faydalanmış olacak ve aynı zamanda son model üstün teknik özellikli bir aracı da uygun fiyatlar dahilinde kaçırmamış olacaksınız.