CHP’de 3 günlük çalışma kampı!

CHP’de 3 günlük çalışma kampı!
17 Nisan 2024 11:52

31 Mart yerel seçimlerinden birinci parti olarak çıkan CHP, cuma gününden itibaren üç günlük çalışma kampı düzenleyecek.

 

 

Yerel seçimlerde, elinde bulundurduğu çoğu belediyeyi koruyan ve yenileri ekleyerek seçimlerden birinci çıkan CHP’de üç günlük yoğun çalışma programı hazırlandı.

16 Nisan Cuma toplanacak CHP Parti Meclisi (PM), seçim sonuçlarını masaya yatırmayı hedefliyor. Toplantıda ayrıca partinin önümüzdeki dönemde izleyeceği yol haritası da ele alınacak.

Politik Yol’da yer alan habere göre Parti meclisi toplantısının ardından ise Ankara Bilkent Otel’de il başkanları, belediye başkanları ve yöneticileri ‘yuvarlak masa toplantıları’ yapacak. Bu toplantıların ilki CHP Genel Merkezi’nde olacak.

CHP lideri Özgür Özel’in açılış konuşmasının ardından, CHP örgüt yöneticileri ve belediye başkanları yuvarlak masa etrafında bir araya gelecek. Bu toplantılarda belediyeler ile örgütlerin nasıl bir ilişki içinde olacağı, seçim döneminde aksaklıklar ve gelecek hedefler ele alınacak.

Toplantılardan çıkacak sonuçlar raporlaştırılarak Özgür Özel’e iletilecek. Toplantıların kapanış konuşmasını yapacak Özel, burada belediye başkanlarının ve parti yönetiminin sorularını yanıtlayacak.