CHP’li Öztunç: Ülkenin Cumhurbaşkanı bu yalan haberi diline doluyor!

CHP’li Öztunç: Ülkenin Cumhurbaşkanı bu yalan haberi diline doluyor!
20 Mayıs 2023 10:03

Kahramanmaraş’ta seçimlerden önce çekilen çadır sökme görüntülerinin, “CHP’li belediyeler Erdoğan’a oy çıkan köyde çadır söktü” şeklinde kara propaganda amacıyla kullanılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da CHP’li belediyelerin deprem bölgesinde yardımları kestiği açıklamaları tepkiyle karşılandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Ülkenin Cumhurbaşkanı da bu yalan haberi diline doluyor. Peki anlayacağı dilden soralım, Müslüman yalan söyler mi?” dedi.

 

 

 

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Öksüzlü Köyü’nde CHP’ye oy vermediği için CHP’li belediyenin köye verdiği çadırları topladığı yolundaki haber ile Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın CHP’li belediyelerin deprem bölgesindeki yardımları kestiği yolundaki konuşmalarına CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç tepki gösterdi. Öztunç yalan haberlerle partisine yönelik kara propaganda sürdürüldüğünü kaydetti.

 

 

KÖY AKP’YE DEĞİL CHP’YE OY VERDİ

 

 

14 Mayıs seçimlerinde AKP ve Erdoğan’a oy verdiği için cezalandırıldığı ileri sürülen köye ait ıslak imzalı seçim sonuçlarını paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç tepkisini şöyle konuştu:

Utanmadan yalan söylüyorlar. Köy AKP’ye değil, CHP’ye oy verdi. Islak imzalı tutanak ortada. Çadırı söktüğü iddia edilen Dulkadiroğlu Belediyesi CHP’li değil, AKP’li. Olay seçimden önce yaşandı.

 

 

ÇADIRI AKP’Lİ BELEDİYE SÖKTÜ

 

 

AKP’li belediye çadırı söktürüp aldı. Bu haberle ilgili troller iftira atıyor ama ülkenin Cumhurbaşkanı da böyle bir yalan haberi diline doluyor. Peki anlayacağı dilden soralım, Müslüman yalan söyler mi?” şeklinde tepki gösterdi.