CHP’li kadınlardan Mansur Yavaş’a ziyaret!

CHP’li kadınlardan Mansur Yavaş’a ziyaret!
14 Kasım 2019 11:59

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve Ankara Kadın Kolları Başkanı Türkan Cihaner, kalabalık bir heyetle beraber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Mansur Yavaş’a eşi Nursen Yavaş da eşlik etti.

 

 

CHP’li Köse, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

 

“Ankara Kadın Kolları Başkanımız Türkan CİHANER ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte,Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur YAVAŞ’ı makamında ziyaret ettik. Başkanımızın değerli eşi Nursen YAVAŞ da bizleri karşıladı ve Başkanımız ile birlikte ağırladı.

Mansur YAVAŞ, akılcı, iradeli, merhametli, halkçı ve halka hesap veren bir başkan. Savurganlığa son veren, halkın gerçek sorunlarına çözüm arayan çalışmalar yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, @mansuryavas06 sayesinde halkın gönlünü kazanmış, takdirlerini toplamış durumda. Kadınların yaşama bağlanabilmeleri, sosyal hayata katılabilmeleri ve ekonomik gelirlerinin daha iyi noktada olabilmesi için yapılması gereken her şeyi yapacak bir Başkan’a sahibiz. @ankarabbld ‘nin kadın dostu bir belediye olacağını biliyoruz. Teşekkürler Mansur Başkan…”

 

 

Fotoğraf: Twitter