CHP’de milletvekillerine ‘televizyona çıkma’ kuralları getirildi!

CHP’de milletvekillerine ‘televizyona çıkma’ kuralları getirildi!
15 Kasım 2019 08:43

CHP’li milletvekilleri, MYK’da alınan karar doğrultusunda bundan sonra televizyonlara çıkmadan önce izin alacak. Kurallara uymayanlar hakkında disiplin işlemi başlatılacak.

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre CHP MYK’da alınan karar doğrultusunda televizyonlara çıkmadan önce Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, geçmiş dönem Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, parti yöneticileri izin alacak. Uymayanlar hakkında disiplin işlemi uygulanacak. Yayınlar sırasında CHP liderliğine dönük hakaretler, iftiralar, yalanlar anında düzelttirilecek, misli ile mukabele edilecek ve özür diletilmeden devam edilmeyecek.

 

 

KARAR TÜM CHP’LİLER İÇİN GEÇERLİ

 

 

CHP MYK’da 5 maddelik bir karar alındı. Alınan kararda, televizyonlardan ve medya kuruluşlarından canlı yayın, röportaj ve programa çıkmak üzere davet alan Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, geçmiş dönem Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri, parti yöneticilerinin uyması zorunlu olan kurallar ifade edildi.
KARARLARA UYMAYANLAR HAKKINDA DİSİPLİN İŞLEMİ YAPILACAK

 

 

Söz konusu kararlara uymayanlar hakkında disiplin işlemi yapılacak. MYK’da alınan karara göre, Parti Meclisi üyeleri, basınla ilişkiler ve kurumsal iletişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısından izin alacak.

Milletvekilleri, Grup başkanvekillerinden yayın öncesi izin alacak.
İŞTE 5 MADDELİK MYK KARARI… YAYINDA DENKLERİ YOK İSE KATILMAYACAKLAR

 

 

MYK’da alınan kararlar şöyle:

Görevde bulunan Parti Meclisi üyeleri, milletvekilleri ile geçmiş dönem milletvekilleri ve yöneticiler davet edildikleri program ve yayında denkleri yok ise katılmayacaklar. Milletvekilinin karşısına milletvekili, yöneticilerin karşısına yöneticiler çıkacak.

Kendileriyle birlikte dört katılımcıdan fazla kişi varsa yayına katılınmayacak.
“ÖZÜR DİLETİLMEDEN DEVAM EDİLMEYECEK”

 

 

Yayınlar sırasında CHP liderlerine, liderliğine ve kurumsal kimliğine dönük hakaretler, iftiralar, yalanlar anında düzelttirilecek misli ile mukabele edilecek ve özür diletilmeden devam edilmeyecek.
“TROL KİMLİKLERİ AÇIĞA ÇIKMIŞ OLANLAR, KÜFÜRBAZLAR İLE YAYINA ÇIKILMAYACAK”

 

 

Trol kimlikleri açığa çıkmış olanlar, küfürbazlar, kavgacılar, yalancılar ve tarihi çarpıtan provokatörler ile yayına çıkılmayacak. Sözü geçen yayına-yayınlara kimlerin katılacağı önceden öğrenilecek.
“HAKARET EDENLERE MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK”

 

 

Halkın ve partililerin değerlerine hakaret edenlere müsamaha gösterilmeyecek.