‘Atatürkçü çocuk yetiştirin’

‘Atatürkçü çocuk yetiştirin’
15 Eylül 2013 16:42

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileri, Bülent Tezcan’ın kızının düğününe katıldı.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin üst düzey yöneticileri Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ın kızı avukat Ezgi Tezcan’ın düğünü için Kuşadası’na geldi.

 

CHP’nin üst yönetimini ve bölge milletvekillerini buluşturan Jade Beach Club’taki nikah töreninde gelinin nikah şahitliğini Kemal Kılıçdaroğlu, damadın nikah şahitliğini ise bir önceki Genel Başkan Deniz Baykal yaptı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ezgi Tezcan ile Umut Yaşar’ın nikahında da geleneği bozmadı. Kılıçdaroğlu, 3 çocuk isteyen başbakan Tayyip Erdoğan’a gönderme yaptı. Kuşadası belediye başkanı Esat Altungün’ün kıydığı nikahta konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “İki haftadır Kuşadası’na geliyorum, iki mutlu olay için. Onlar birbirilerini sevmişler.

 

Dilerim mutlu olurlar, ömür boyu mutlu olurlar. Tabi onlardan bir şey istiyoruz. Onlardan kaç çocuk yapmalarını istemeyeceğiz. Ama onlardan çocuklarını çağdaş olarak, uygar olarak, Atatürkçü olarak yetiştirmelerini isteyeceğiz. Onlar çocuklarını böyle yetiştirirlerse ülkemize büyük bir katkıda bulunacaklar” dedi.

Nikah töreni sonrası çift ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektiren halef selef başkanlar, davetlilerden büyük alkış aldı. Kılıçdaroğlu geline takısını taktıktan sonra İzmir’e gitmek üzere Kuşadası’ndan ayrıldı.