Kral Pop Frekansları ve Canlı Dinle

Kral Pop Frekansları ve Canlı Dinle
4 Nisan 2018 10:44

Radyo Kral pop dinle, Yenilikçi radyo hizmetleri ile Kral Pop olarak da yayın hayatına başlamış olan Kral FM, özgün içerikleri ile büyük ölçüde başarıyı tutturmuş frekanslardan biridir. Kral Pop müziğinin en hit şarkılarının yanı sıra nostalji rüzgarları ile de her yaştan müzik dinleyicisinin keyifle vakit geçirebileceği adreslerden biridir. Kral Pop frekansı içerisinde en hit şarkıları en önce dinleyebilme ayrıcalığına sahip olan dinleyiciler aynı zamanda en önemli magazin dedikodularına da yine bu adresten ulaşabilmektedirler.

 

 

Kral Pop Yayın Akışı

Günün en erken saatlerinde Eftelya programı ile dinleyenlerini selamlayan Kral Pop, saat 09:00’da Erkan Yavaş ile pop müzik kaldığı yerden devam etmektedir. Kesintisiz müzik keyfini sürdüren programcılar arasında Melih Güzelarda, Tuğçe Açıkgöz, Mert Rusçuklu ve Banu Candemir yer almaktadır. Doyasıya pop müzik dinlemek isteyenlerin tercih edebileceği en kaliteli adreslerden biri olarak güne neşeli başlayıp keyifle bitirmek isteyenler mutlaka Kral Pop adresini dinlemelidirler.

Kral Pop Frekans Bilgileri

İstanbul’un en gözde pop radyolarından biri olmayı başarmış olan Kral Pop 94.7 frekansından dinleyicilerine hitap ettiği gibi mobil android iphone ve deskop bilgisayarlarınızdan https://www.radyodinletv.com/kral-pop/ adresini takip ederek kaliteli yayınlarını dinleyebilirsiniz.Diğer illerde ise 101.8 frekansından Ankara, 103.5 frekansından Antalya, 99.5 frekansından Bolu gibi illere de en hareketli pop şarkıları ulaşmaktadır. Daha pek çok ilin kendine özgü Kral Pop frekans bilgilerine ulaşmak için resmî web sitesi üzerindeki frekans bilgilerini öğrenmek ve hemen kesintisiz bir şekilde dinlemeye başlanabilir.