2017’nin en güzel filmleri

2017’nin en güzel filmleri
3 Temmuz 2017 18:44

2017 yılında birçok yeni film vizyona girdi.

 

 

 

 

Vizyona giren filmler arasından bazı filmler çok fazla ses getirdi ve izleyicisiyle buluştuktan sonra da rağbet görmeye devam etti. 2017 filmleri arasında en çok ses getiren filmlerin başında Transforemrs 5 geliyor. Transformers kelimesinin anlamı Son Şövalye. 23 Haziran 2017 tarihinde vizyona giren film, vizyona girmeden önce adından çok söz ettirmişti. Vizyona girdikten sonra da izlenme oranı ve gişe sonuçlarıyla beklenen ilgiyi toplamdı. Senaristliğini Ken Nola, Art Marcum ve Matthew Hollaway’ın yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise Michael Bay oturuyor. Film beklenen ilgiyi görmüş ve yeni vizyona girmiş olmasına rağmen Sinemalar.com adresinde filmin gösterim değeri, puan ortalaması 6,8 olmuştur. 2017 yılında en çok ses getiren filmlerden bir tanesi ise Karayip Korsanları; Salazar’ın İntikamı olmuştur. Seri filmler her zaman için garanti filmlerdir. Karayip Korsanları da bir seri filmdir. Ve daha filmle ilgili hiçbir çalışma dahi yapılmamışken, filmin izleyici kitlesi ve filmi bekleyen kitle belliydi. Bunun sebebi ise daha önceden Karayip Korsanları filmini izleyen bir kitle vardı ve izleyen kitleden filmi çok beğenip, defalarca izlemek isteyen bir kitle ayrıca vardı. Yani filmin fanatikleri belli bir kesimi oluşturuyordu. Karayip Korsanlarından sonra vizyona girerek filmin serisi niteliğindeki filmlerde çok fazla ilgi toplamıştı. Dolayısıyla Karayip Korsanları; Salazar’ın İntikamı beklenen ilgiyi gördü ve 26 Mayıs 2017 tarihinde vizyona giren film bu sezonun en çok ses getiren filmlerinden bir tanesi olmayı başardı. Fantastik film ve aksiyon film kategorisine giren filmin yönetmen koltuğunu Joachim Ronning ve Espen Sandberg paylaşırken, filmin senaryosu ise Jeff Nathanson’a aittir. Karayip Korsanları filminin beşinci serisi olan filmin internet puan ortalaması da oldukça yüksek. Filmin sinemalar.com adresinden aldığı puan ortalaması 10 üzerinden 8,6 puandır. 8,6 puan ortalaması çok başarılı bir puan ortalamasıdır. Özellikle de vizyona daha bu sene girmiş ve vizyona gireli henüz iki ay olmuş olan bir film için puan ortalaması oldukça başarılıdır. 2017 filmleridiyerek Transformers 5, Karayip Korsanları; Salazar’ın İntikamı filmlerini izleyebilirsiniz.

 

 
2017 yapımı filmler arasında en başarılı filmlerden olan Kral Arthur: Kılıç Efsanesi 12 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girmişti. Yönetmenliğini Guy Ritchie’nin yaptığı filmin senaryosu ise Joby Harold ve David Dobkin’e aittir. Film fantastik macera türünde bir eserdir ve sinemalar.com adresindeki film puan ortalamasıyla izleyenler tarafından beğenilmiş ve takdir toplamış bir filmdir. Sinemalar.com adresinde filmi izleyenlerin verdikleri puanlarla filmin puan ortalaması 8,4 olmuştur. 8,4 puan ortalaması gayet başarılı olan bir puan ortalamasıdır. 2017 sezonunun bombası kesinlikle Hızlı ve Öfkeli 8 oldu. Hızlı ve Öfkeli bir seri filmdir ve izleyicileri tarafından kesinlikle tutulan ve takdir toplayan, izleyicisi de sadık olan bir filmdir. Hızlı ve Öfkeli daha önceki 7 filmi de gişe rekorları kırmasının yanı sıra internette de milyonlarca kez izlenmiş ve filmin devamı için yoğun talep almıştı. Neyse ki beklenen oldu ve Hızlı ve Öfkeli 8 2017 yılında vizyona girdi. Hızlı ve Öfkeli 8’in vizyona girmesiyle birlikte film daha çok konuşulmaya başlandı. Filmi izleyenler filmden beklediklerini yine bulmuş olacaklar ki sinemalar.com adresinde kullandıkları puanlarla filme destek olmuşlardır. Filmin puan ortalaması sinemalar.com adresinde 10 üzerinden 9,3 olmuştur. 10 üzerinden 9,3 puan ortalaması ise oldukça başarılı olan bir puan ortalamasıdır ve bu puan ortalaması filmden memnuniyetlerinin çok yüksek olduğunu göstermektedir. Film izle 2017 tıklayarak Hızlı ve Öfkeli 8 izleyebilirsiniz.

 
2017 yılında vizyona giren ve yerli yapım komedi severlerin heyecanla beklediği bekleyişi sona erdiren film ise Recep İvedik 5 oldu. Recep İvedik’in sevenleri oldu kadar sevmeyenlerinin de olduğu tartışılamaz bir gerçektir. Ancak Recep İvedik 5 izleyicisi yine filme hakkını verdi ve filmin yine gişe rekoru kırmasını sağladı. 16 Şubat 2017 tarihinde vizyona girerek seyircisiyle buluşan Recep İvedik 5 filminin yönetmenliğini Togan Gökbakar yaparken filmin senaristliğini ise Togan Gökbahar ve Şahan Gökbakar yapmıştır. Yerli yapım komedi filmlerinden en çok beğenilen seri olan Recep İvedik izlemek için 2017 film izle tıklayarak siz de filmi izleyebilirsiniz.