Yeni ev kutlaması için ilginç hediyeler

Yeni ev kutlaması için ilginç hediyeler
3 Eylül 2019 16:54

Yeni eve taşınan, yeni evlenen ya da yeni bir ev alan yakınlarınız için nasıl bir hediye alacağınızı bilemiyorsanız doğru yerdesiniz. Ev eşyaları almak en kolayı. Siz hem eve neşe katacak hem onları şaşırtacak hem de unutulmazlar arasına girecek bir hediye alabilirsiniz.

 

 

Eve Taşınacaklara Alınabilecek İlginç Hediyeler

 

İşte sizin için seçtiğimiz yeni ev için tercih edilebilecek en ilginç hediyeler.

 
1)Kişiye Özel Kesme Tahtası

1
Mutfakta en çok kullanılan eşyalardan biri olan kesme tahtası, yeni eve çıkanlar için de oldukça gereklidir. Üzerinde isminin yazılı olduğu bir kesme tahtası ile yeni evini tebrik edebilirsiniz.

 
Yumurta Pişirme Makinesi
2
Yeni eve çıkan bekar arkadaşınıza ya da yeni evlenen bir yakınınıza daha pratik kahvaltılar hazırlayabilmesi için yumurta pişirme makinesi alabilirsiniz.

 
Elmas Buz Kalıbı

3
Son zamanlarda farklı şekillerdeki buz kalıpları oldukça popüler. Sunuma önem veren birine ev hediyesi alacaksanız hem ilginç hem de oldukça şık bir hediye olan elmas şeklindeki buz kalıplarını tercih edebilirsiniz.
Radyolu Traş Aynası
4
Traş olurken canının sıkılmasını istemediğiniz arkadaşınız ya da yakınınıza bu oldukça ilginç hediyeyi almaya ne dersiniz? Radyo dinleyerek kişisel bakımını yapabileceği bu hediye ile sizi bol bol anacağı kesin.
Otomatik Diş Macunu Sıkacağı

5

Titiz ve takıntılı birine yeni ev hediyesi almak konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız diş macununun ortadan sıkılmasını engelleyecek harika bir hediye fikrini duymaya hazır olun. Bu otomatik diş macunu sıkacağı ile yeni eve çıkan arkadaşınız sizi minnetle anacak.
Koşan Alarm

6

Yeni eve taşınan ya da yeni evlenen yakınınızın erken kalkmak konusunda zorlandığını düşünüyorsanız ona oldukça ilginç bir hediye olan koşan alarm almaya ne dersiniz? Sabahları çaldığı anda komidinden atlayıp koşmaya başlayan bu alarmı kapatmak için uğraşırken uyanmış ve dinç bir şekilde güne başlamış olacak.

 
İsme Özel Yastık

 
Yeni evlenen bir çift için klasik ev hediyeleri almak yerine onların isminin basıldığı bir çift yastık alabilirsiniz. Yatak odası ya da salon için farklı yastık seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

 
Esprili Paspas

 
Üzerinde esprili bir mesajın yer aldığı bir paspas da yeni ev için ilginç hediyeler listesinde olmayı hak eden hediye fikirlerinden biri. Evlerine girerken misafirlerini esprili bir dille karşılamak isteyecek kişilere bu hediye alınabilir.

İlginç ev hediyelikleri ile ilgili daha fazla öneri görmek isterseniz, ilginç hediyeler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.