CHP’li Yontar: Tekirdağ yine CHP belediyeciliği dedi…!

CHP’li Yontar: Tekirdağ yine CHP belediyeciliği dedi…!
2 Nisan 2024 11:05

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçimi kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Dr. Candan Yüceer ve diğer CHP adaylarını tebrik ederek başarılar diledi.

 

 
Vekil Yontar 31 Mart yerel seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulundu. CHP’nin sadece Tekirdağ’da değil Türkiye genelindeki başarısının gelecek seçimlere umut olduğunun altını çizen Yontar açıklamasında, “31 Mart yerel seçimlerini Türk demokrasisine yakışır bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Tekirdağ’da büyük bir zafere imza attık. Tekirdağ’da adayımız Sn. Dr. Candan Yüceer büyük bir farkla belediye başkanı seçilerek bayrağı Sn. Kadir Albayrak’tan devraldı. Büyükşehirle birlikte ilimizin genelinde 12’de 10 yaptık. 6 ilçemizde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam ederken, emanet verdiğimiz 3 ilçemizi de geri aldık. Tekirdağ bu seçimlerde de CHP belediyeciliğini, halkçı ve sosyal belediyeciliği tercih etti. Bizler de belediye başkanlarımızla birlikte Tekirdağ’ımıza katkı sunmak ve geliştirmek için var gücümüzde çalışacağız.” dedi.

 
Konuşmasını tebrikle bitiren CHP’li Vekil, Bu duygu ve düşüncelerle başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Candan Yüceer, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanımız Sn. Volkan Nallar, Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Onur Bozkurter, Şarköy Belediye Başkanımız Sn. Alpay Var, Saray Belediye Başkanımız Sn. Abdül Taşyasan, Muratlı Belediye Başkanımız Sn. Varol Türel, Malkara Belediye Başkanımız Sn. Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Hayrabolu Belediye Başkanımız Sn.Tuncer Başoğlu, Çorlu Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Sarıkurt, Çerkezköy Belediye Başkanımız Sn.Vahap Akay’ı tebrik ediyor, başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum. CHP’nin kazanmış olduğu bu büyük zafer toplumumuzun her kesimine hayırlı uğurlu olsun.

 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde güzel coğrafyamızın her bir yeri kırmızı renge bürünene kadar çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz ve çok daha iyi bir Türkiye hedefimize emin adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz.” dedi.