Kuşatıldın Tayyip, etrafın sarıldı; kanun namına teslim ol !

Kuşatıldın Tayyip, etrafın sarıldı; kanun namına teslim ol !
11 Haziran 2013 15:24

Yazımın başlığı metaforik bir cümle olarak, günlerdir süren “Kitlesel Demokratik Hukuksal Tepkiler’’i ifade etmek için Tayyip Erdoğan’ın ülkeyi iyi yönetemediğinden dolayı kitlelerin isteğine uygun olarak istifasını Cumhurbaşkanı’na sunmasını aşağıda yazacağım nedenlerden dolayı sembolize etmektedir.

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

BOP Eşbaşkanı,ABD işbirlikçisi ve taşeronu Tayyip Erdoğan’ın 11 senedir ”Türk Milleti”ne karşı işlemediği suç kalmadı ve şu andaki durumu tam da bu yazımın başlığındaki anlamı ifade ediyor ki, gelinen bu noktada ”Türk Adaleti”ne sığınmaktan başka çaresi bulunmamaktadır.
Tayyip Erdoğan ”Türk Milleti”ni aldatarak iktidar olmuş ve hep bu büyük milletin aleyhine çalışmıştır.

Üç dönemdir çevirdiği numaralarla seçimleri kazanarak iktidarını devam ettirmiş,bugün geldiğimiz nokta itibariyle ”Türk Milleti”ni bölme, ”Türkiye Cumhuriyeti Devleti”ni parçalama işine nerede ise ramak kalmıştır.

Tayyip Erdoğan’ın AKP iktidarının makyajını kazıdığımız ve çoğu zamanda çıplak haliyle baktığımız zaman altından ”Türk Milleti”ne karşı işlenmiş korkunç cürümler ve ihanetler çıkmaktadır.

Tayyip Erdoğan daha partisini kurmadan iktidar olmak için ABD’nin ”Ortadoğu” bölgesi acenteliğine soyunarak Avustralya’da 2000 senesinde yaptığı radyo konuşmasında şehide ”Kelle”, süper seri katil Öcalan’a ”Sayın” diyerek ”Türk Milleti”ne karşı vicdanın reddettiği en çirkin sözleri söylemiştir.

Daha sonra iktidar olduğu zaman durmuş olan PKK terörünü hortlatarak şehit olan binlerce asker ve polisin akan kanının temelinde yukarıda yazdığım aşağılık iki çirkin kelime yatmaktadır.

Tayyip iktidarı dönemi ”Türkiye Cumhuriyeti” tarihinin en katmerli ve en aşağılık hortumlamalarının olduğu bir dönemdir.

Çünkü dindar Türk halkının önüne din-iman meselelerini atarak milleti uyutmuş ve uyuşturmuşlar kendileri de yakınları, taraftarları, yandaşları, siyasi ekipleri ile birlikte malı götürmüşlerdir.

”Türk Milleti”nin biriktirdiği mal varlıklarını,’’KİT’’leri ”Okus pokus” yöntemiyle ölmüş eşek fiyatına yandaşlarına vermiş ve yabancılara satmışlardır.

Tayyip iktidar olunca Irak’da Müslümanların katledilmesi için 62 bin Amerikan askerinin savaş uçakları,savaş gemileri ve ağır silahlar ile Türk topraklarına limanlarına,hava alanlarına yerleşmesi gayesiyle 1 Mart 2003 Tezkeresi’ni çıkarmak istemiş ve içinde benim de bulunduğum, hayatımın bir onur madalyası olarak algıladığım yurtsever milletvekilleri olarak ret oyu verip katil olmaktan kurtulduğumuz kara belge “TBMM’’den geçmemiştir.

Tayyip’in cürümleri saymakla bitmez.

PKK’yı tahrik edip binlerce asker ve polisi şehit ettiren o.

Koskoca “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’’ni terör örgütü ile görüştürüp “Kürtçülük’’ yapan o.

Irak’da birbuçuk milyon Müslümanı öldüren Hıristiyan Amerikan askerlerine ülkelerine sağ salim dönmesi için dua eden o.

Suriye teröristlerini besleyip eğiterek,barındırarak ve ceplerine harçlık koyup ellerine silah vererek 70 bin Arap Müslümanın katledilmesine sebep olan o.

Suriye’deki terörün topraklarımıza sıçrayarak yüzlerce kendi yurttaşlarımızın katledilmesine sebep olan o.

ABD taşeronluğu ve uşaklığı nedeniyle bütün komşularımızla aramızın açılmasına sebep olan o.
Bu topraklarda “Türk’’ ve “Türklük’’ düşmanlığının babası ve bu kavramları anayasadan silip bölücü anayasayı çıkarmak isteyende o.

Kahraman “Türk Ordusu’’nun subaylarını, aydınlarını, yurtseverlerini, gazetecilerini ben “Ergenekon’un savcısıyım’’ deyip yargıyı siyasallaştırarak içeri tıktıranda o.

Türk milliyetçiliğini ayakları altına aldığını söyleyerek “Türk’’e nefretini kusan da o.

Anayasa’dan “Türklük’’ tanımını silme teşebbüsünde bulunarak aslında Anadolu’dan “Türk Milleti’’ni kovdurmak isteyen o.

11 senedir bütün yurttaşları telefonlarını dinleyerek yatak odalarına kadar tele-kulakları sokturan da bu despot.

Her bir yurttaşın özel yaşamları dahil her şeyine cahil düşüncelerine göre karışıp şekil vermek isteyende o.

Hatta öyle karışıyor ki, utanmasa evlenip gerdeğe giren gençlere nerede ise aşk tekniklerini öğretecek.

Böyle bir despot kafa “Ortaçağ’’da bile görüldüğünü zannetmiyorum.

Böyle yüzlerce zulüm artık halkımızın gırtlağına kadar çıktı; biriken nefret sokaklara taştı ve gelinen nokta itibariyle Anadolu’nun her tarafında en az 10 milyon vatandaşımız hiçbir partiye ve ideolojiye bağlı olmaksızın “TAYYİP İSTİFA’’ diye yeri göğü inletmektedir.

Bu tür kalabalıklar netice almamış asla evlerine dönmez.

Bunun sosyolojik nedenlerini çok iyi biliyoruz; yaşayıp göreceğiz.

Öğrendiğimize göre bu “Demokratik Eylemler’’i kırmak ve önlemek için AKP Sosyolog ve sosyal bilimcilerle çalışma kararı almış.

Sökmez biz yurtseverlere senin çalıştıracağın sosyolog ve sosyal bilimciler.

Biz yurtseverlerde dünyada tespit edilen en son sosyolojik verileri ilgiyle takip ediyoruz;bizim bildiklerimize senin hayallerin bile yetişemez Sayın BOP Eşbaşkanı.

“Türk Milleti’’ni ihanet edenlerin ceberutluğundan kurtarmak üzere aşk derecesinde çalışıyoruz.

Önceki günkü konuşmasında Tayyip “Eylemler bu şekilde devam ederseniz, kusura bakmayın;anladığınız dilden konuşurum’’ dedi ki, ne kadar temelsiz ve naif ve kışkırtıcı bir söz.

Tayyip zekası “Demokratik Eylem’’ yapmak üzere sokaklara dökülen milyonlarca vatandaşın da kendi anlayacağı dilden konuşacağını hiç hesap edemiyor.

“Sosyal Bilimler’’den habersiz bu adam bunları nereden bilecek.

“Türk Milleti’’,’’Evrensel Yasal Haklar’’ını  kullanarak Tayyip’i istifaya götürmek için meydanlardadır.

Bakın,1789 Fransız Haklar Bildirgesi

“1-YÖNETİM HALKIN HAKLARINI ÇİĞNEDİĞİ ZAMAN BAŞKALDIRMAK VE DİRENMEK HAKLARIN EN KUTSALI VE ÖDEVLERİN EN GEREKLİSİDİR.

2-DEVLETİN AMACI, İNSANIN DOĞAL VE KAYBOLMAZ HAKLARINI KORUMASIDIR.BU HAKLAR,ÖZGÜRLÜK, GÜVENLİK VE ZULME KARŞI DİRENMEKTİR’’

kayıtlarını barındırmaktadır ki,işte “Türk Milleti’’ bu evrensel yasal haklarına dayanarak kendisini yok etmeye çalışan, en doğal haklarını çiğneyen ABD işbirlikçisi ve taşeronu Tayyip Erdoğan’ın istifasını istemektedir.

17.yüzyılın ünlü filozofu,devlet felsefecisi,akıl çağının gerçek başlatıcısı JOHN LOCKE “Eğer devlet koruma görevi dışına çıkar ve adaletsiz davranırsa toplumun direnme hakkı doğar’’ demektedir.

Evet işte bu nedenlerle “Türk Milleti’’ dimdik ayaktadır.

Direnme hakkı “Evrensel Yasal Hak’’tır.

Alman Anayasa’sının 20.maddesi 4.fıkrası “Tüm Almanlar değiştirilemez maddelerin koyduğu kurallara uymaya ve bu kuralları ortadan kaldırmaya çalışan herkese karşı,eğer başka çare kalmamışsa;direnme hakkına sahiptir’’ der.

Bu “Evrensel Yasal Haktan’’ hareketle “Türk Milleti’’ kendisini yok etmeye çalışan BOP Eşbaşkanı Tayyip’e karşı başka çaresi kalmadığı için güçlü bir şekilde milyonlarca yurttaş olarak ve bütün yurt sathına dağılarak direnmektedir.

“Türk Milleti’’ Tayyip Erdoğan’a “BİZ EVRENSEL YASAL HAKLARIMIZI KULLANARAK DEMOKRATİK HUKUKSAL EYLEMLERİMİZLE SENİ KUŞATTIK,ETRAFINI ÇEVİRDİK;İSTİFANI CUMHURBAŞKANI’NA VER VE YÜCE TÜRK ADALETİ’NİN ÖNÜNE ÇIK AKLAN VEYA CEZANI ÇEK;KANUN NAMINA TESLİM OL’’ diyor.

Yani “YÜCE DİVAN’’ seni ve hempalarını yargılamak üzere bekliyor.

Artık siyasi partiler birer ekip kurarak Tayyip Erdoğan ve şimdiye kadar gelen bakanları için en ince detaysal cürümlerine kadar “Yüce Divan Dosyalar’’ını hazırlamalıdırlar.

Geçen gün AKP MKYK toplantısında BOP Eşbaşkanı ve Haçlı-Hıristiyan işbirlikçisi “ALLAH İLE ALDATMA SANATININ GEREĞİ’’ Tayyip Erdoğan orjinal haliyle “NASRUNMİNALLAHİ VE FETHÜN KARİN VEBEŞŞİRİ’L MÜMİNİN’’ ayetini okuyor ki,’’ZAFER ALLAH’TANDIR VE FETİH YAKINDIR;(BU HUSUSTA)MÜMİNLERİ MÜJDELE’’ anlamına gelmektedir.

Evet biz de müminler olarak bu ayete sığınıyor ve güveniyoruz; fakat İŞBİRLİKÇİ Tayyip’in şunu iyi bilmesi gerekir ki, kamu malını yiyen ve yandaşlarına yediren fasıklara, Müslüman katillerine, Haçlı-Hıristiyan işbirlikçilerine,kendini yarı tanrı gören “Kibir heykelleri’’ne Allah ne zafer vaat eder ne de “Fetih’’ müjdeler.

Ey BOP Eşbaşkanı Tayyip! “Allah’ın zafer ve fetih müjdesi’’ üzerinde milyonlarca insanın kul hakkı olmayan,ellerini ve beyinlerini Müslümanların katledilmesine bulaştırmamış bizim gibi Müslümanlara aittir.

Ey Tayyip!Sen bırak öyle “Allah’ın zaferi ve fetih yakındır’’ müjdesini, eğer gerçekten “Allah’a ve Ahiret gününe iman ediyorsan’’ “Devr-i iktidarın’’da, iktidarın devamı uğruna yaptığın ABD işbirlikçiliği nedeniyle öldürülen sayısız derecede gerek asker şehitlerimiz gerekse Iraklı Müslümanların hesabını Allah’a nasıl vereceğini hiç düşünüyor musun?

Zafer Amerikan Müslümanlarına ait değildir, zafer bizim gibi Hz.Muhammed Müslümanlarına aittir ve çok yakındır.

Ey Tayyip Erdoğan yurt sathındaki milyonlarca vatansever yuttaş “Demokratik Yasal Direniş’’le ayaktadır ve kanun namına teslim olmanı istemektedir; yani istifa dilekçeni götürüp Cumhurbaşkanı’na vermeni sabırla beklemektedir.

Çünkü “Demokratik Yasal Eylemler’’le vatansverler tarafından kuşatıldın.


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!