‘Keçiören’e Güçlü, Ankara’ya Mansur gelecek’

‘Keçiören’e Güçlü, Ankara’ya Mansur gelecek’
3 Mart 2019 11:48

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ile Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, dün İncirli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında bir araya geldi. Açılışta konuşan Şenel, “31 Mart’ta sandıkları patlatacağız. Keçiören’e Güçlü, Ankara’ya Mansur gelecek. 1 Nisan’da güneş Ankara’da farklı doğacak” dedi.

 
Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, Keçiören İncirli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

 
“KARŞIMIZDA DÜŞMAN YOK”

 
Açılışta konuşan Yavaş, “Her gittiğimiz yerde herkes sandıkları soruyor. Sandıklara hep beraber sahip çıkacağız. Ankara kararlı 5 yıl hizmet etme fırsatını bize verecek. Güçlü Şenel Başkanımla beraber yeni bir ekiple yeni bir yönetimi birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. Yavaş, “Bu seçimi hep birlikte kazanacağız. 31 Mart akşamı hep birlikte sevineceğiz. Ama biz zafer kazanmış olmayacağız çünkü karşımızda düşman yok. Bu kirli dili reddederek farkımızı göstereceğiz” diye konuştu.

 
“MUTLAKA SANDIĞA GİDİN BU SEÇİMİ ALACAĞIZ”

 
Şenel ise konuşmasında şunları kaydetti:

 
“ 1 Nisan’da güneş Keçiören’de ve Ankara’da farklı doğacak. Keçiören’e Güçlü gelecek, Ankara’ya Mansur gelecek. Bir olalım, iri olalım, diri olalım ki artık bir şeyler değişsin. Bir şey yapalım her şey değişsin. Herkes mutlaka sandığa gitsin. Göreceksiniz bu seçimi alacağız. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız. Yeter artık bitsin bu zulüm.

 
“KEÇİÖREN KALABA’DAN İBARET DEĞİL”

 
Keçiören’de yıllarca hizmet ettiler de ne yaptılar? Keçiören sadece Kalaba kent meydanından ibaret değildir. Tüm yatırımları sadece oraya yaptılar. Hizmet sadece tek bir mahalleye yapılamaz. Örneğin ben Özgürlük Caddesi’nde oturuyorum. O bölgeden oy alamadıkları için on yılda bir asfaltı bile yapmadılar. Ben Keçiören’in çocuğuyum. İçinizden biriyim. Bana sahip çıkın. Sandığa gitmek istemeyen arkadaşlarınızı mutlaka ikna edin. Keçiören’i, Ankara’yı, Türkiye’yi alacağız.”