Evde Evcil Hayvan Beslerken Sağlık Açısından Halı Ve Koltukların Temizliğinin Önemi

Evde Evcil Hayvan Beslerken Sağlık Açısından Halı Ve Koltukların Temizliğinin Önemi
17 Kasım 2017 13:53

Evde evcil hayvan beslemek çoğu insanın tercihi olmakla birlikte yapılan bu tercihlerde dikkat edilen önemli konulardan biri de evdeki eşyaların temizliğidir. Hayvan dostlarımız, biz insanlar gibi üzerini değiştirme şansları olmadıkları için dışarıda üzerlerine bulaşan mikrop ve kir ile eve gelmekte ve bu mikropları da ister istemez halı veya koltuğa bulaştırmaktadır. Halı ve koltuk gibi yumuşak eşyaların üzerinden özgürce dolaşan evcil hayvanlar, üzerindeki kiri, kılı ve hatta idrarlarını da bu eşyalara bırakırlar.

 

Yaşayacağınız tüm bu sıkıntılarda halı ve koltuk temizliği konusunda kendisine misyon yüklemiş ve sektörün öncü firması konumunda olan Chem-Dry, sizlere bu hizmeti kimsede olmayan ve temizlik başarısı en yüksek yöntemle vermektedir. Özellikle de hayvanların halı ve koltuklara idrar yapması gibi oldukça zor bir temizlik konusunda çok ciddi başarılar elde etmiştir.

Halı ve Koltuktan Evcil Hayvan İdrar Kokusu Çıkarma

Evde beslediğiniz evcil hayvanların halı ve koltuk gibi sıvıyı çeken eşyalara idrar yapması çok can sıkıcı durumlardan biridir. Bu durum hem lekeye hem de ortamda dayanılmaz kötü kokulara yol açabilmektedir. Yaşanan bu can sıkıcı durumlar sonrasında profesyonel bir temizlik hizmeti almanız kaçınılmaz olacaktır.

Evcil hayvanlarının idrarlarını yapması ve eşyaların da bu idrarı en dip noktaya kadar emmesi sonucunda kötü kokular ortaya çıkacaktır. Bununla birlikte idrar kuruyup kristalleşince de uzun süreli dayanılmaz kokular olacaktır. Oluşabilecek tüm bu sıkıntılara P.U.R.T yöntemi ile çözüm bulan Chem-Dry, eşyalarınızı kötü kokulardan arındırarak sizlere ferah bir yaşam ortamı sunacaktır. Evcil hayvan idrar kokusu çıkarma olarak da bilinen bu yöntemde moleküller baloncuklar halı ve koltuğun en dip noktasına kadar ulaşır ve buradaki kristalleşmeleri çözerek yüzeye çıkartır. Chem-Dry firmasının son teknoloji aletleri ile de yüzeye çıkan pislikler çekilerek halı ve koltuğunuz temizlenir.

P.U.R.T Uygulama Aşamaları

Sektörün lider firması olarak yeniliklere imza atan Chem-Dry firmasına ait olan bu yöntem sayesinde evcil hayvanın pislettiği eşyalarınız temizlenerek ferah bir ortam oluşturulmaktadır.  P.U.R.T uygulama aşamaları şu şekilde gerçekleştirilmektedir:

  • Mor ötesi ışık teknolojisi kullanılarak, eşyaların en derinine kadar uzanan idrar kalıntıları tespit edilir.
  • Patenti Chem-Dry firmasına ait olan Sıcak KarbonatlamaEkstraksiyonu yöntemi kullanılarak moleküller baloncuklar sayesinde derinlemesine temizlik yapılarak halı ve koltuktaki pislikler yüzeye çıkartılır.
  • Bu temizlik işleminden sonra P.U.R.T devreye girerek, temizleyicilerin bile ulaşamadığı en dip noktalara etki ederek temizleme işlemini gerçekleştirir.
  • İşlemlerin tamamlanması sonucunda ise halı ve koltukların kuruması ile birlikte 24-36 saat arasında tüm kötü kokular yok olur.

Sektörün öncü firması olan ve kendine has yöntemleri ile halı ve koltuk yıkama konusunda çağ atlatan Chem-Dry firmasının sunmuş olduğu hizmetlerden yararlanmak için https://www.chemdry.com.tr/ adresiniz ziyaret edebilirsiniz.