Ev almak için artık düşünmeyin, Eminevim’e gelin!

Ev almak için artık düşünmeyin, Eminevim’e gelin!
2 Mart 2019 10:47

Gayrimenkul sektörünün büyümesi, yatırım amacıyla ev almak isteyenlerin sayısında büyük bir artış yarattı. Önceleri üst gelir grubu için yapılan siteler, zamanla orta ve alt gelir grubuna da hitap etmeye başladı. Kırsal kesim hariç, artık kaloriferli evde oturmayan bir elin parmaklarını geçmez. Peki, banka kredisi çekmeden, peşinat vermeden nasıl ev sahibi olunur? Eminevim Elbirliği Projesi ile artık siz de faizsiz ev sahibi olabilir, ödemelerinizi sabit taksitler halinde, bütçenizi zorlamadan yapabilirsiniz. Gelin hep birlikte Elbirliği Projesi’nin nasıl işlediğine göz atalım.

 
Sistem, siz katılımcıların alacağı evin değerinin ve ödeyebileceğiniz taksit miktarının belirlenmesiyle başlıyor. Evin değeri, ödeyebileceğiniz taksit miktarına bölünerek taksit sayısı belirleniyor. Taksit sayısına göre, 40 – 200 kişilik gruplardan kadar size en uygun olan gruba dahil ediliyorsunuz. Bundan sonrası, Eminevim ödeme sistemlerinden hangisini tercih edeceğinize kalmış. Gelir düzeyiniz ne olursa olsun, mutlaka bütçenize uygun bir seçenek bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
Vade Ortası Sistemiyle Ev Almak Çok Kolay

 
Eminevim’in tüm projelerinde olduğu gibi vade ortası sisteminin, diğer ödeme seçenekleriyle ortak noktası faizsiz ev almak. Banka kredisine ihtiyaç duymadan, Eminevim ayrıcalığıyla konut sahibi olacağınız ödeme sisteminde, almak istediğiniz evin bedeli, ödeyebileceğiniz taksit miktarına bölünerek vadeniz belirleniyor. Ödemelere başladıktan sonra vade ortasında evinize sahip olabiliyorsunuz. Daha erken ev almak isterseniz taksit sayısını, miktarını artırabilir ya da azaltabilirsiniz. Katılımcılar arasında yardımlaşmayı esas alan Eminevim, ödeme zorluğu yaşamanız halinde, bankaların aksine taksitlerinizi dondurma imkanı da sunuyor.

 
Çekilişli Sistemle Ev Almak İsteyenler…

 
Çekilişli sistemde dört farklı seçenek bulunuyor. Alım gücünüze göre seçebileceğiniz; çekilişli, sabit yardımlı, kısa vadeli ve değer artışlı çekilişli sistemlerin ortak noktası, katılımcıların peşinatsız ev sahibi olmasına imkan sağlamasıdır. Enflasyondan etkilenmemek ve faizsiz ev almak için tercih edebileceğiniz çekilişli sistemlerde, vadenize göre bir gruba dahil oluyorsunuz. Eminevim güvencesiyle bir havuzda toplanan ödemeler, noter huzurunda yapılan çekilişlerle, her ay bir katılımcıyı ev sahibi yapıyor. Çekilişlerde, ilk ay ev sahibi olanlar sevinirken, son sıralara kalanların üzülmesine gerek yok. Çeyrek yüzyıllı aşkın tecrübesiyle bu konuya da çözüm getiren elbirliği projesi, ilk aylarda ev sahibi olanların taksit miktarında cüzi artışlar yaparak, son sıralara kalan müşterilerini kira yardımıyla destekliyor.

 
Faizsiz Ev Almak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

 
Konut kredisi çekmeden ev almak isteyenlerin güvenebileceği Eminevim, geleceklerini garanti altına almak için çözüm arayan müşterilerinin imdadına yetişiyor. Bir miktar birikmiş param var fakat banka kredisi çeksem de alacağım evin peşinatına yetmiyor diyorsanız, Elbirliği Projesi sizler için de alternatif sunuyor. Peşinatlı sistemde, biriktirdiğiniz para kadar veya daha az ön ödeme yapabilirsiniz. Yatırılan peşinat, evin toplam bedelinden düşülüyor, taksit sayısı ve miktarı belirleniyor. Dilerseniz esnek ödeme imkanıyla, taksit sayısı ve miktarında değişiklik yapabilirsiniz. Ödemeler esnasında sıkıntı yaşamanız durumunda, diğer çözüm önerilerinde olduğu gibi taksitlerinizi dondurabilirsiniz. Kuruluşundan günümüze kadar 130 binden fazla aileyi sevindiren Eminevim, şeffaf ve proaktif yönetim anlayışıyla, yarınlarınızı güvence altına alıyor. Siz de faizsiz, peşinatsız ev almak istiyorum diyorsanız, Eminevim internet sitesini ziyaret edebilir veya 100 aşkın şubesinde, güler yüzlü çalışanların sizlere yapacağı sunumlarla bilgi sahibi olabilirsiniz. Hemen harekete geçin, Eminevim ile ev sahibi olun!