Ellerinde Türk bayraklarıyla Saygun'a kan vermeye geldiler

Ellerinde Türk bayraklarıyla Saygun'a kan vermeye geldiler
7 Şubat 2013 11:14

Balyoz Planı davasında 18 yıl hapis ile cezalandırılan emekli Orgeneral Ergin Saygun’a, Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde kalp ameliyatı yapılıyor.

Kızı Ece Saygun, Twitter’da babası için B (Rh) – Pozitif kana ihtiyaç olduğunu söyleyince 2 genç ellerindeki Türk bayraklarıyla kan vermek için hastaneye geldi. Ece Aygun, ayrıca babasının dün gece hastane odası penceresinden el sallarken fotoğrafını da paylaştı.

Diğer tutuklu askerlerin kızları da hastaneye gelerek Ece Aygun’u yalnız bırakmadı.


 
Emekli Orgeneral Ergin Saygun’un kızı Ece Saygun babasının Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde kalp ameliyatı olduğunu söyledi.

Ece Saygun’un babasının sağlık durumu ile ilgili Twitter’da şunları söyledi: “Çok acil 20-45 yaş arası, erkek B (Rh) – Pozitif, 12 saattir alkol almamış, sarılık geçirmemiş kan lazım acil. Doktor ameliyatın riskli olduğunu ve uzun süreceğini söyledi. Uysa da su kalbimi söküp sana versem. Dayan canımın canı! Kalpteki virüsü temizlemek yetmeyecekmis. Kalp kapakçığı çalışmıyormuş, yeni kapak takılacak. Dayan tosun paşam, geçecek. Geçecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Babamı giydirdik ve az sonra ameliyata göndereceğiz. Türk Bayrakları’yla Ergin Saygun’a kan vermeye gelmiş 18 yaşında iki genç. Sizi doğuran anaya kurban. Tutuklu kızlar dayanışması. Babası hapiste olan kızlar burada! İste bu dayanışma güç veriyor.”
 

Ece Saygun Twitter’da babası için B (Rh) – pozitif, kana ihtiyacı olduğunu söyleyince 2 genç ellerindeki Türk bayraklarıyla kan vermek için hastaneye geldi.

 

 

 

 

Ece Aygun, ayrıca babasının dün gece hastane odası penceresinden el sallarken fotoğrafını da paylaştı. Diğer tutuklu askerlerin kızları da hastaneye gelerek Ece Aygun’u yalnız bırakmadı.