Düğün Zamanı Yaklaşıyor, Davetiyeniz Hazır mı?

Düğün Zamanı Yaklaşıyor, Davetiyeniz Hazır mı?
13 Mart 2018 08:34

2018 yılının yaz ayları yaklaşırken düğün ve nişan sezonu açılmak üzere. Evlenecek yada nişanlanacak çiftler muhtemelen şuandan itibaren hazırlıklara başlamıştır. Yaklaşan bu tatlı telaş günleri ile yoğun bir döneme gireceksiniz. Bu gibi dönemlerde mümkün olduğunca sakin ve anlayışlı olarak mutlu günleriniz öncesi bir tatsızlık yaşanmasını önleyebilirsiniz.

 
Düğün hazırlıkları denildiğinde akla ilk gelen şeyler gelinlik seçimi, davetiye bastırma, düğün mekanı bulma gibi konular olmaktadır. Bu maddeler için internet üzerinden yapacağınız araştırma ile oldukça başarılı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi tek tek mekan dolaşmaya, davetiye firmalarını gezerek kalın kataloglardan seçim yapmaya çalışmaya gerek yok.

 
Gelişen internet dünyası ile birlikte evinizden hiç çıkmadan düğün salonlarını inceleyebilir / fiyat teklifi alabilirsiniz. Aynı şekilde davetiye konusunda da istediğiniz kategoriyi seçip kendinize özel bir davetiye yaptırabilirsiniz.

 
Yıllardır davetiye sektöründe hizmet veren Mert Davetiye firması müşterilerine uygun fiyat, bol seçenek ve kaliteli baskı imkanı sağlıyor. Firmanın internet sitesi mertdavetiye.com adresine girerek sizler için özenle seçilen modelleri inceleyebilirsiniz.

dugun
Verilen hizmette beğendiğimiz ve sizlerle paylaşmak istediğimiz bir konu, firma tecrübe ve müşteri tercihlerine göre oldukça kaliteli bir katalog hazırlamış. İster ucuz davetiye ister lüks seçenekler olsun, birçok farklı alternatifte ürünler eklenmiş. Modeli seçtikten sonra karar vermeniz gereken konu ise zarf seçimi. Sade sevenler için beyaz zarf, daha gösterişli model sevenler için ise kraft zarflı modeller önerilmekte. Özellikle belirtmeliyiz ki son zamanlarda kraft modeller oldukça popüler. Sizde düğününüze davet edeceğiniz misafirleri daha düğüne gelmeden etkilemek istiyorsanız mutlaka kraft zarflı modelleri incelemenizi öneririz.

 
Ürünler arasında beğendiğiniz davetiye modelleri için site üzerinden hızlıca sipariş verebilir, üzerine kendinize ait bilgilerinizi, düğün tarihi ve yeri vs gibi bilgileri ekleyerek davetiyenizin baskıya girmesini sağlayabilirsiniz.

 
Firma internetten sipariş verirken kimi zaman oluşan güven konusunu çözmek için oldukça güzel bir çözüm sunuyor. Siparişinizi verdikten sonra isterseniz ödemeyi kapıda yapabiliyorsunuz. Yani davetiyeler hazırlanıyor, adresinize kargo ile gönderiliyor, siz kargoyu teslim alırken ödemeyi yapıyorsunuz.

 
Mert Davetiye firmasına firmanın internet sitesinden veya 0530 442 27 72 numaralı whatsapp & telefon numarasından ulaşabilirsiniz.