CHP’li Kurt: 31 Mart’ta Odunpazarı’nın anahtarını AKP’den alıp Genel Başkan’ımıza teslim edeceğim

CHP’li Kurt: 31 Mart’ta Odunpazarı’nın anahtarını AKP’den alıp Genel Başkan’ımıza teslim edeceğim
8 Ocak 2014 14:40

CHP Eskişehir milletvekili ve Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkan adayı Kazım Kurt, Halkın Habercisi’ni ziyaret etti. Belediye Başkan adaylığı ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Kurt, ” 31 Mart’ta Odunpazarı’nın anahtarını AKP’den alıp Genel Başkan’ımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim edeceğim” dedi.

 

H&H RÖPORTAJ

 

Odunpazarı’nın 2 dönemdir AKP’de olduğunu belirten Kurt, “Odunpazarı Belediyesi’nin mutlaka alınması lazım. 5 aday adayımız vardı. Genel Başkan, Genel Merkez ve PM beni görevlendirdi.  Hem Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışabilecek bir kadro, hem de Odunpazarı’nın mutlaka kazanılması düşüncesiyle Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu bir milletvekilini yani beni feda etti. Beni milletvekili yapan örgüt, “aday ol, seçimi kazan” dedi. Odunpazarı adaylığını parti görevi olarak kabul ettim” şeklinde konuştu.

 

3

 

31 MART’TA ODUNPAZARI’NIN ANAHTARINI AKP’DEN ALIP GENEL BAŞKAN’IMIZA TESLİM EDECEĞİM

 

“Odunpazarı Eskişehir’in en büyük ilçesi, 280 bin seçmeni var” diyen Kurt, 5 Ocak’ta Odunpazarı Meydanı’nda seçim çalışmalarını başlattıklarını ifade etti. Yürütecekleri kampanyayla seçimi mutlaka kazanacaklarını söyleyen CHP’li Kurt, “31 Mart’ta Odunpazarı’nın anahtarını AKP’den alıp Genel Başkan’ımıza teslim edeceğim.” dedi.

 

se1

 

se3