İmamoğlu: Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak

İmamoğlu: Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak
30 Mart 2024 12:01

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yarın Allah’ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak. Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak” dedi ve hem büyükşehir belediye hem de partisinin Adalar Belediyesi başkan adayı Ali Ercan Akpolat için destek istedi.

 

 

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Adalar’da halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, yarın yapılacak (31 Mart) seçimler için hem büyükşehir hem de Adalar belediyesi için yurttaşlardan destek beklediklerini söyledi.
İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

“Sizlere net olarak söylüyorum, yarın Allah’ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak. Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak. Biz icraatçiyiz, biz halkçıyız.

Başkanlığı döneminde de beraber çalıştığımız Erdem Gül başkanımıza hizmetlerinden dolayı da teşekkürü borç biliyorum. Yarından itibaren Adalar’ın ağabeyi, dostu Ali Ercan Akpolat ile yola çıkıyoruz.

Her zaman olduğu gibi Adalar halkından rekor seviyede oyu bekliyoruz. Oylarınızı, hem büyükşehir de hem de büyükşehir meclisi için bekliyoruz.

5 yıl boyunca israfa adalete nasıl dur dediysek, İstanbul’un muhafızı olmaya devam edeceğiz.”