Baykal’ın iş merkezinde kedi kurtarma operasyonu

Baykal’ın iş merkezinde kedi kurtarma operasyonu
2 Eylül 2017 11:25

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a ait Antalya’daki 3 katlı iş merkezinin altındaki dükkânda mahsur kalan kedi, polis- vatandaş işbirliğiyle kurtarıldı.

 

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA)

Polisi alarma geçiren olay, dün saat 16.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Gebizli Mahallesi, Termessos Bulvarı’nda, Deniz Baykal’a ait 3 katlı iş merkezinin altındaki dükkânda meydan geldi. Annesi Songül Gülses, kardeşi, eşi ve 5 yaşındaki oğlu Emir ile yoldan geçen Hüseyin Gülses, dükkan içinde bir kedinin mahsur kaldığını gördü. Polisi arayarak yardım isteyen Hüseyin Gülses, kedinin aç olduğunu düşünerek mama ve su alıp aynı adrese geldi. Songül Gülses kapı ile cam arasındaki boşluktan su ve mama vererek kediyi bir süre besledi. Kısa süre sonra belirtilen adrese polis ekipleri geldi. Polis, bina üzerinde yazan telefon numaralarından yetkililere ulaşmaya çalışırken, kapı çevredekilerin uğraşları sonunda güçlükle açıldı.

Uzun süredir içerde mahsur kaldığı tahmin edilen kedinin bitkin düştüğü gözlendi. Polis ve vatandaş tarafından karnı doyurulup su içirilen kedi, daha ksonra ayrıldı.

Aynı iş merkezine 28 Nisan’da giren kişi ya da kişiler, asansör kapıları da dahil tüm tesisatın bakır kablolarını çalıp kaçmıştı.