ANADOLU YAKASI BÖCEK İLAÇLAMA

ANADOLU YAKASI BÖCEK İLAÇLAMA
3 Mayıs 2019 13:08

İstanbul, dünyanın sayılı metropolleri arasında bulunan bir şehirdir ve on dört milyonu geçen bir nüfusa ev sahipliği yapmaktadır. Böyle kalabalık bir nüfusa sahip olan bir şehirde, doğal olarak çok fazla yemek artığı ve çöp bulunmaktadır.  Bu alanlar insanlar için son derece mikrobik olsalar da, birçok haşere için doğal yaşam alanı konumundadır. Bu sebeple, haşereler insan sağlığına zararlı birçok bakteriyi de üstlerinde taşımaktadır. Özellikle nemli ortamları tercih eden birçok böcek, evlerin tuvalet, banyo ve mutfak kısmında sık sık karşımıza çıkmaktadır.

 

r1

Hamam böceği, kalorifer böceği gibi birçok farklı türde böceğin en büyük ortak özelliği, inanılmaz hızlı üreyebilmeleridir. Bu özelliklerinden dolayı, evinize giren bir böceği yok etmeyi başarsanız bile, yumurta bıraktıysa, sorun bir süre sonra yeniden baş gösterir ve kurtulmanız son derece zor olur.

Bu sebeplerden ötürü, Anadolu Yakası’nda yaşayan birçok insan, böcek sorunundan kurtulmak için, haşere kontrol firmalarına başvurmaktadır. Son zamanlarda en çok talep gelen Anadolu Yakası ilçeleri arasında Kadıköy, Beykoz, Çekmeköy ve Üsküdar gibi ilçeler bulunmaktadır.

Sağlığa Önem Verin

 

Böcek ilaçlatma işlemini eviniz veya işyeriniz için uygulatmak istiyorsanız ilk dikkat etmeniz gereken şey sağlığınız olmalıdır. Böcek ilaçlama işlemi için kullanılan kimyasal maddelerin bazıları insan sağlığı için zararlı olabilmektedir. Bu maddelere genelde merdivenaltı diye tabir edilen firmaların yaptığı işlemlerde rastlanmaktadır. İlaçlama esnasında, Dünya Sağlık Örgütü tarafından insan sağlığına zararsız olduğu belgelenen ve Sağlık Bakanlığı’ndan onay alan maddelerin kullanıldığına dikkat etmek gerekir. Aksi halde, evinizi istila eden böceklerden kurtulamadığınız gibi sağlığınızı da tehlikeye atarsınız.

Anadolu Yakası Böcek İlaçlama Fiyatları

 

Böcek ilaçlama hizmeti almak isteyen ve Anadolu Yakası’nda ikamet eden birçok insanın en çok merak ettiği nokta böcek ilaçlama fiyatlarının nasıl olduğudur. Böcek ilaçlama işleminin fiyatları, ilaçlama yapılan alanın büyüklüğüne, metrekaresine göre değişmektedir. 100 metrekareye kadar olan alanlar 80-100 TL arasına ilaçlanmaktadır. Alanın genişliği arttıkça fiyatlar da orantılı olarak yükselmektedir. 500 metre kareye kadar olan alanların ilaçlanmasının fiyatları için ise telefonda görüşülerek fiyat alınmalıdır.Ayrıntılı bilgi için https://batibocekilaclama.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.