Tezcan Karakuş, Çankaya Belediyesi’nden maaş aldığı için mi susuyor?

Tezcan Karakuş, Çankaya Belediyesi’nden maaş aldığı için mi susuyor?
22 Haziran 2016 10:12

Kırkkonaklar’da yol çöktü, Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Büyükşehir’e ait olduğunu öğrenince suç duyurusunda bulundu.

 

 

 

Halbuki 1 ay önce Çankaya Belediyesi sınırları içindeki yol çöktüğünde hiç sesi çıkmamıştı. Acaba Tezcan Karakuş oradan maaş aldığı için mi susuyordu?

 

 

 

15 Haziran günü meydana gelen olayda Kırkkonaklar’daki Mercan Caddesi, cadde üzerinde çalışma yapan inşaat firmasının tekniğe uygun olmayan kazı çalışması nedeniyle çöktü. Yaklaşık 8 metre derinliğindeki çökmenin ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASKİ, inşaat firmasına yaklaşık 1 milyon 300 bin TL para cezası kesti. Yaşananların ardından açıklama yapan Tezcan Karakuş’un başkanlığını yaptığı Ankara Mimarlar Odası, “Sorumlular cezalandırılana kadar bu işin peşini bırakmayacağız” diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

SÜT DÖKMÜŞ KEDİYE DÖNDÜ

 
Buraya kadar her şey normal gözükse de aynı Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan, çöken yol Büyükşehir Belediyesi’ne ait olunca adeta aslan kesilirken, Mercan Caddesi’ne yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki 24 Mayıs’ta çöken 271 Sokak’taki yol CHP’li Çankaya Belediyesi’nin olunca süt dökmüş kediye döndü. Çankaya Belediyesi’ne ait 271 Sokak, inşaat çalışması sırasında tekniğe uygun olmayan kazı çalışması nedeniyle çökmüştü. Ankara’ya yapılan her projeye dava açarak engel olması ile bilinen Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, bilindiği gibi Çankaya Belediyesi’nin kadrolu personeli…

 

 

1993’TE İŞE ALINMIŞTI

 

 

 
Mevcut Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in babası eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen tarafından 1993 yılında işe alınan Karakuş’un, Çankaya Belediyesi’nin çöken yoluna ses çıkaramaması, “Acaba oradan maaş aldığı için mi susuyor?” sorusunu akıllara getirdi.