Termal otelde ‘afet eğitimi’ toplantısı!

Termal otelde ‘afet eğitimi’ toplantısı!
27 Mayıs 2023 14:14

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Avrupa Birliği finansmanlı “Tamamlayıcı Sosyal Uyum Yardımı Projesi” kapsamında Afet Eğitimi yaptı. Daha önce 5 yıldızlı otellerdeki toplantılara milyonlarca lira harcayan Bakanlık, 200 kişinin katıldığı son toplantısını da Afyon Sandıklı’daki termal otelde gerçekleştirdi, 1 milyon 763 bin 340 TL ödedi.

 

 

Sözcü’de yer alan habere göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü 28 Nisan 2023’te “T-SUY Projesi kapsamında “22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar merkez veya Sandıklı İlçesinde yapılacak kapasite güçlendirme faaliyeti” için hizmet alım ihalesine çıktı. İhale sonucu bir turizm şirketi ile 1 milyon 763 bin 340 TL’lik sözleşme imzalandı.
Bakanlık dört gece konaklamalı toplantı için yine termal oteli seçti. Toplantı Afyonkarahisar Sandıklı’da 5 yıldızlı termal otelde yapıldı ve 200 kişi katıldı. Toplantıda 20 kişi için VIP kadro ayrıldı, bir adet de VIP minibüs kiralandı.

Toplantının yapıldığı otelde Spa, Termal, sauna, tuz, buhar ve çamur odaları, kar çeşmesi, şok havuzları, açık ve kapalı aqua parklı yüzme havuzları bulunuyor. Otelin bir yetişkin için tek kişilik odası 2 bin 100 liradan satılıyor.