Tercüme Bürosu

Tercüme Bürosu
21 Mart 2022 23:40

Görsel ve yazılı metinlerin istenilen dile aktarılmasını sağlayan tercüme bürosu kaliteli çeviriler elde etmeye yardımcı olur. Ülkemizde ithalat ve ihraca verilen önem, teknoloji transferi gibi sebeplerle diğer ülkelerle ilişkiler gelişmiş düzeydedir. Bu ilişkilerde iletişimin aksamadan yapılabilmesi için profesyonel çeviri desteğine ihtiyaç duyulur. Tercümanlar tarafından yapılan çevirilerde her dildeki roman, dergi, kitap, sözleşme ve daha pek çok belge istenilen dile aktarılır. Tüzel ve özel kişilere yönelik profesyonel destek sağlanan tercüme ofislerinde çeviri için gerekli olan tüm ekip ve ekipman mevcuttur. Bu sayede hizmet kalitesi daima yüksektir. İnşaat sektöründen sağlık sektörüne kadar her alada yapılan tercümelerde uzman dil desteği verilir.

 

Yazılı ve sözlü olarak yapılan tercümelerde hizmet planlaması tercümeye özel olarak gerçekleşir. Yabancı misafir karşılama, iş görüşmeleri, sunumlar, işveren ile müşteri buluşmaları için sözlü çeviri desteğine ihtiyaç duyulur. Tercümelerde dil kısıtlaması yoktur. Çeviri bürosu bünyesinde her dilde ve farklı alanlarda deneyimleri bulunan çevirmenler vardır.

 

Tercüme Bürosu Ne İş Yapar?

Tüm sektörler için çeviri hizmeti sunan çeviri bürosu hem yurt içinde hem de yurtdışında hizmet faaliyet gösterir. Çeviri yapılacak olan belgeler online iletişim kanalları üzerinden büroya gönderilebilir. İş sektörü haricinde özellikle vize işlemleri, hukuksal alan, çalışma izni tercümesi, kişisel çeviri istekleri için talep fazladır. Yazılı desteğin yanı sıra sözlü çeviri de yapılması kullanıcılar açısından avantaj sağlar.

 

Ülkemizdeki ekonomik ilişkiler dikkate alındığında Rusça, Arapça, Fransızca ve Almanca en popüler diller arasında yer alır. Bunlara alternatif olarak Japonca, İtalyanca, İspanyolca, Çince İbranice gibi diller için de tercüme talep edilir. Hizmet alanının ve dilinin geniş olması sayesinde tüm çeviri talepleri en hızlı ve verimli şekilde çözüme kavuşturulur.