Taşdelen, Kılıçdaroğlu’nu dinlemedi! Taşdelen’den Karlov ayıbı…

Taşdelen, Kılıçdaroğlu’nu dinlemedi! Taşdelen’den Karlov ayıbı…
13 Ocak 2017 09:25

19 Aralık 2016’da katıldığı ‘Gezgin Gözüyle Kaliningrad’dan Kamçatka’ya Rusya’ sergisinde, silahlı terör saldırısı sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrey Karlov’un ismi, önceki gün katledildiği sergi salonuna verildi.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

Ancak katliam sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in salona isim verme açıklamasına, ”Hayır, Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin adını değiştirin mutlaka” diye talimat vermişti. Kılıçdaroğlu’nun talimatı basında geniş yer bulmuş ve kamuoyundan da büyük destek almıştı.

 

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen bir anma töreni ile Büyükelçi Karlov’un silahlı saldırıya uğradığı Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki sergi salonunun adı, Andrey Karlov Sergi Salonu olarak değiştirildi.

 

 

ÇSM ilerde MAKAM mı olacak?!

 

 

CHP liderinin basına yansıyan talimatını sümenaltı yapan Taşdelen’in Karlov Sanat Merkezi adına karşı çıkmasının perde arkasını siz değerli okurlarımız için, biraz kurcaladık. Aldığımız kulis bilgilerinden bir tanesi şoke edici. İlerleyen günlerde konunun mutlaka takipçisi olacağız.

 

 

Kulis bilgisine göre, Karlov suikastından önce Taşdelen, yakın çevresine ÇSM’yi kendisine Başkanlık makamı olarak dönüştürme arzusunda olduğunu beyan etmiş. Edinilen bilgilere göre başkan ve yardımcıları burada konuşlanırken, diğer işler yine Kızılay’daki binadan sürdürülecekmiş. Taşdelen’in ÇSM’yi de temeli yeni atılan Eskişehir Yolu’ndaki Atatürk Kültür Merkezi’ne taşımayı düşündüğü, ancak Karlov suikastı ile bu planının suya düştüğü konuşuluyor. İşte bu nedenle Çankaya’dan sızan kulis bilgilerine göre; Taşdelen ÇSM’ye Kılıçdaroğlu’nu emrine rağmen, Karlov ismini vermek istemiyormuş…

 

 

Dediğimiz gibi konunun mutlaka takipçisi olacağız…

 

 

unnamed

 

 

 

Kılıçdaroğlu’nun talimatının yer aldığı bir gazete haberi örneğinin linkini de paylaşıyoruz:

 

Üst akıl diyenlerin aklı yok

 

 

 

unnamed