Liposuction Nedir?

Liposuction Nedir?
29 Temmuz 2021 13:52

Ankara liposuction ile fazla yağ birikimlerinden kurtularak daha estetik bir vücut yapısına sahip olmak mümkündür. Vücudun karın, göbek, bel, basen gibi belirli bölgelerinde meydana gelen inatçı yağlanmalar kişilerin hem görünümü açısından hem de sağlık açısından rahatsız edici bir durumdur. Bölgesel yağlanma problemleri sonrasında tansiyon, kalp, diyabet gibi birçok hastalık meydana gelebilir.

 

 

Vücudun belli bölgelerinde biriken inatçı yağlar zayıf ve ideal kilosunda olan kişilerde de oluşabilir. Bölgesel yağlanma problemlerinde geçmişten günümüze kadar en etkili yöntem liposuction tekniğidir. Liposuction vücudun belirli bölgesinde meydana gelen yağ depolarının Ankara liposuction merkezinde özel aletlerle vücuttan uzaklaştırılması işlemidir.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Vücuttaki inatçı yağların uzaklaştırılmasını sağlayan lipoction yönteminde farklı teknikler ve yöntemler kullanılır. Yapılan tüm liposuction yöntemlerinde amaç kişilerin daha estetik bir görünüme sahip olmasını sağlamaktır. Yağlanmanın bulunduğu bölgelerden küçük bir kesi yapılarak ince kanüller yardımıyla yağ hücreleri vücuttan atılır. Liposuction ameliyatları lokal anestezi veya genel anestezi altında yapılabilir. Liposuction sonrasında herhangi bir komplikasyon riski yoktur.

Liposuction Kimler Olmalı?

Liposuction yöntemi konforlu ve güvenilir bir işlem olduğunda kadın erkek herkese uygulanabilir. Yalnızca uzman hekimler tarafından emziren ve hamile annelere önerilmez. Sporla veya diyetle giderilemeyen bölgesel yağlanma yaşayan kişiler lipoction yöntemini tercih edebilir. Herhangi bir kronik rahatsızlığı veya düzenli olarak ilaç kullanan kişilerin uygulama öncesinde uzman hekimlerinden onay almaları gerekir.

Ankara Liposuction Fiyatları

Liposuction fiyatları kişilerin ihtiyaçlarına ve işlem yapılacak bölgenin alanına göre farklılık gösterir. Bunun yanı sıra kullanılacak liposuction yöntemi ve işlemin gerçekleştirileceği kurumda fiyatta farklılık görülmesine neden olabilir. Ankara liposuction fiyatları ile ilgili güncel bilgiler için telefon numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği

Meme büyütme estetik operasyonları en çok tercih edilen estetik uygulamalardan birisidir. Yaşın ilerlemesi, emzirme sonrası veya genetik yapıdan kaynaklı olarak göğüslerde sarkma ve hacim kaybı meydana gelebilir. Meme büyütme estetik operasyonları ile daha dolgun ve daha hacimli göğüslere sahip olmak mümkündür.

Meme büyütme ameliyatlarında özel silikon protezler göğse yerleştirilir.  Meme büyütme işlemleri için yuvarlak, damla şeklinde protezler kullanılabilir. Tercih edilecek silikon çeşitleri kişilerin ihtiyaçlarına ve isteklerine göre belirlenir. Ankara meme büyütme işlemi uzman ve deneyimli doktorlar tarafından steril ortamlarda yapılmaktadır.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Meme büyütme, gebelik sonrasında göğüste meydana gelen hacim kayıplarında yapılabilir. Bunun yanı sıra bazı kişilerde genetik olarak memeler küçük veya bir göğüs diğerinden daha büyük veya daha küçük olabilir. Bu gibi durumlarda da meme büyütme yöntemlerine başvurulur. Ayrıca meme büyütme estetik operasyonları orantısız vücut görünümünü düzelterek estetik olarak daha formda bir vücut elde etmek için yapılır. Ankara meme büyütme kanser tedavisi kişilerin arzuladığı hacimli ve dolgun göğüsler oluşturulur.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme için kişilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda farklı yöntemler kullanılabilir. Meme büyütme işlemlerinde yapay dolgu maddeleri veya yağ transferi uygulanabilir. Bunun yanı sıra meme büyütme operasyonlarında en çok tercih edilen yöntemlerden birisi de silikon meme implantı yerleştirme işlemidir. Ankara meme büyütme ile tüm yöntemler çok konforlu ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültme öncesinde işlemi gerçekleştirecek uzman tarafından gerekli tüm muayeneler ve tetkikler yapılmalıdır. Herhangi bir kronik rahatsızlığı veya alerji durumu bulunan kişilerin mutlaka bunu uzman hekime bildirmeleri gerekir. İşlem öncesinden kişilerden kan tahlilleri talep edilir. Ayrıca meme küçültme estetik operasyonları öncesinde aspirin gibi kan sulandırıcı ilaçların kullanımına 1 hafta ara verilmelidir. Ankara meme küçültme ameliyatından 6 saat öncesinden itibaren yeme içme bırakılmalıdır.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme estetik operasyonları sonrasında ağır sporlardan ve egzersizlerden uzak durulmalıdır. Sigara, alkol gibi zararlı içecekler tüketilmemelidir. Uygulama sonrasında oluşan hafif ağrı için uzman hekimin reçete ilaçlar kullanılmalıdır. Ankara meme küçültme sonrasında işlemi gerçekleştirecen uzman tarafında hastalar detaylı bir şekilde bilgilendirilir.