‘Kılıçdaroğlu’nun ABD projesi olduğunu kabul etmek istemeyenler sadece Ünal Çeviköz’e baksın, yeter’

‘Kılıçdaroğlu’nun ABD projesi olduğunu kabul etmek istemeyenler sadece Ünal Çeviköz’e baksın, yeter’
31 Ağustos 2018 09:41

Şu CHP hakkında yazmayayım diyorum ama duramıyorum.

 

Rıza Zelyut / Aydınlık

 

Basına yansıyan bir haberden öğreniyoruz ki beyefendi şöyle buyurmuş: “Küskün CHP seçmeni seçimi boykot edeceğine gitsin doğrudan AKP’ye oy versin!”

 

Dediği pek açık: Bizim iktidar olmak gibi bir hedefimiz yok; seçmen oy verse de olur vermese de… Yeter ki ben koltuğumda oturayım.

 

4 yıldır, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir ABD projesi olduğunu… Kürt projesinde AKP’ye soldan destek olması için bir komplo ile partinin başına getirildiğini… FETÖ’nün korunmasının da ikinci görevi olduğunu… Üçüncü görevinin ise Dersimin intikamını alma duygusu sonucu, Atatürk ilkeleri ve devrimleri ile mücadele olduğunu… yazdım durdum.

 

İnternetten de ulaşabileceğiniz belgeler de gösteriyor ki Kılıçdaroğlu, kendisine ABD derin devletinin verdiği görevi yerine getirmek için koltuğunu bırakmamaktadır. Arkasında bu çıkarcı kurultay delegeleri olduğu sürece de CHP, Amerika tarafından yönetilecektir.

 

Oy vermeye gelince… Bu milletin AKP ve CHP dışında oy vereceği başka partiler vardır…

 

ÜNAL ÇEVİKÖZ!!!

 

Kılıçdaroğlu’nun ABD projesi olduğunu kabul etmek istemeyenlerin sadece Ünal Çeviköz’e bakmaları yeter. Bu zat, bir emekli büyükelçi iken milletvekili yapıldı ve partinin dış politikası ona bağlandı. Çünkü: Ünal Çeviköz sıkı bir ABD yandaşıdır. TV’lerdeki konuşmalarını inceleyin onun bölgemizdeki ABD projelerini savunduğunu anlayacaksınız.

Bu millet, CHP’ye oy veriyorum diyerek daha ne kadar ABD’ye oy verecek?

 

b076d0a0080b935e