Kılıçdaroğlu, Müslüm Gürses'i ziyaret etti

Kılıçdaroğlu, Müslüm Gürses'i ziyaret etti
1 Mart 2013 20:01

CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun bakımda tedavisi süren Sanatçı Müslüm Gürses’i hastanede ziyaret etti.

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu birlikte Okmeydanı’ndaki, Memorial Hastanesi’ne Saat 18.00 sıralarında geldi.
 

 
Kemal Kılıçdaroğlu hastanede Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur ve doktorları görüştü. Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından Kemal Kılıçdaroğlu türkücü Nuri Sesigüsel ile birlikte çıktı. Basın mensuplarına açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu “Müslüm Gürses’ in sağlık durumunu merak ettik. Bu gün birbirleriyle çelişkili haber çıktı, sosyal medyada. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Hekim arkadaşlar ellerinden gelen bütün çabaları gösteriyorlar.

Eşiyle görüştük. Allah’tan şifalar diliyoruz. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Huzur içinde evine döner. Sanatçı dostları onu merak ediyorlar. Müslüm Gürses, Türkiye’nin ortak paydasınıdır. Türkiye’nin bir değeridir. Onun bir an önce sağlığına kavuşması en büyük arzumuzdur” dedi.