İdo Tatlıses 15 kiloyu nasıl verdi?

İdo Tatlıses 15 kiloyu nasıl verdi?
26 Temmuz 2017 14:54

2 aylık süre içerisinde 15 kilo vererek magazin haberleri içerisinde en çok yer alan isimlerden birisi olan İdo Tatlıses, 2 aylık süre için merak edilenleri anlattı.

 

 

 

Zayıflayabilmek adına çok zorlu bir dönem yaşadığını açık bir şekilde anlatan başarılı sanatçı, sağlıksız zayıflama yöntemlerini tercih ettiğini ifade etti.

 

İdo Tatlıses Nasıl Zayıfladı? “Ölüm Orucu Tuttum”

 

“Ölüm orucuna girdim 2 haftada 8 kilonun üstünde verdim.” Şeklinde açıklama yapan İdo Tatlıses, zayıflamış olmasına rağmen bu konuda çok fazla sağlıklı bir yöntem tercih etmediğini de itiraf etti. Bir öğünde 4-5 tane hamburger yer duruma geldiğini ve bu nedenle de zayıflamak, kilo vermeye karar verdiğini anlatan İdo Tatlıses, fazlalıklarından kurtulduktan sonra sağlıklı yaşamaya başladığını söyledi. Özelikle zayıflama sürecinin vücut sağlığına olumsuz etkiler yapmış olabileceğini düşündüğünü ifade eden İdo Tatlıses, “Bir İrem Derici olamasam da kilo verdim” diyerek aynı zamanda İrem Derici’ye de vurgu yaptı.

 

İdeal Kadını Annesi

 

Hayatında ideal kadın figürünün annesi olduğunu ve bu nedenle de evleneceği kadının annesi gibi olması gerektiğini söyleyen İdo Tatlıses, bu açıklamalarıyla da evlenebileceğinin ilk sinyallerini verdi.

 

Son dönemlerde yeni albüm çalışmaları ile gündemde yer alan İdo Tatlıses¸ açıklamalarında kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi. Özelikle Urfalı olmasına rağmen Urfalı gibi davranmadığı yönünde eleştiriler alan başarılı sanatçı, bu eleştirileri yapan kişilere yanıt vererek “Urfa’da doğdum ama Boston’da üniversite okudum” dedi.