Hydrafacial Nedir?

Hydrafacial Nedir?
28 Temmuz 2021 17:52

Cilt bakım yöntemler arasında yer alan hyrafacial fiyatları da her bireyin rahatlıkla işlem yaptırabileceği şekilde sunuluyor. 4 aşamadan oluşan bu işlemde cilt yüzeysel olarak temizlemeden derinlemesine temizleniyor.

 

 

Cildi nemlendirme ve yenilemeye yardımcı olan hydrafacial işlemi tüm cilt tiplerine uyum sağlıyor. Özellikle orta yaş bireylerin cilt bakımında uygulanan bir işlemdir. Sizler de uygun hydrafacial fiyatları sayesinde kısa sürede tertemiz ve sağlıklı bir cilt sahibi olabilirsiniz.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Hydrafacial uygulaması, günümüzde en sık uygulanan cilt bakım işlemleri arasında yer alıyor. Ortalama olarak 4-6 seansta uygulanır. İlk aşamada cildin yüzeysel temizliği yapılıyor. Gözenekler yumuşatılarak özel solüsyonlar uygulanıyor.

Özel cihazlar kullanılarak tıkalı gözenekler açılıyor. Cildin yapısına uygun serum ve maskeler uygulanıyor. İşlem sonunda uygulanan maske cildin yumuşamasını ve nemlenmesini sağlıyor. Parlak ve temiz bir cilt için gönül rahatlığı ile uygulatılabilen bir işlemdir.

Hydrafacial Fiyatları

Cilt bakım işlemleri arasında yer alan hydrafacial uygulaması, en güvenli ve hızlı etki eden işlemdir. Fiyatlar uygulanacak olan seans sayısına göre değişir. Seans sayısı arttıkça fiyatlarda da uygun oranlarda artış yaşanır.

Uygulama yapan merkezlere göre de fiyatlarda değişkenlikler meydana gelir. İndirim ve kampanyalı fiyatlar ile daha uyguna cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Hydrafacial fiyatları her zaman daha uygun olan merkezler tarafından rahat işlem yaptırabilirsiniz.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Badem göz estetiği, günümüzde adından daha sık bahsedilmeye başlanan estetik işlemleri arasında yer alıyor. Cerrahi bir işlem olan badem göz estetiği fiyat bakımından da her bütçeye uygun şekilde sunulur.

Göz kapağının daha gergin ve çekik görünmesinde yardımcı olan bir estetiktir. Derin bakışların ortaya çıkmasında en etkili işlemlerdendir. Cerrahi bir operasyon olduğu için lokal anestezi altında uygulanır. Uzun süre etki eden badem göz estetiği ile hayalinizdeki göz yapısını uzun yıllar boyu kullanabilirsiniz. Badem göz estetiği fiyat açısından daha uygun olan merkezlerden hizmet alabilirsiniz.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Badem göz estetiği, gözlerinde fonksiyonel bir bozukluk olmayan fakat göz şeklinden memnun olmayan kişiler için uygulanıyor. Çekik ve derin bakışlara sahip olmak isteyen kişilere uygulanan bir estetik işlemidir.

Göz kapağı düşüklüğü yaşayanlarda ve kaz ayağı olan bireylerde de uygulanabiliyor. Göz çevresinin daha genç durmasını sağlayan badem göz estetiği fiyat bakımından da her bütçeye uyum sağlıyor. Sizin de göz ve yüz yapınız bu işlemle uyum sağlıyorsa gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Bölgesel incelme, vücudun bazı bölgelerinde meydana gelen yağlanmaların yok edilmesini sağlayan bir estetik işlemidir. Farklı yöntem ve tekniklerde uygulanabiliyor. Hastanın cilt yapısına ve yağ oranına en uygun yöntem belirlenerek uygulanır. Bölgesel incelme fiyatları uygulanan yönteme ve kişiden kişiye değişir. Uygulanacak olan seans sayısına göre değişir.

Seans sayısı arttıkça fiyatlarda da artış meydana gelir. Özellikle basen, kalça, karın, bacak ve sırt bölgesinde uygulanıyor. Dış görünüşe daha fazla önem veren kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir işlemdir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Günümüzde sıklıkla uygulanan bölgesel incelme fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde sunuluyor. Lipoliz ve lipouction yöntemleriyle uygulanan bölgesel incelme, kişiye en uygun yöntem belirlenerek uygulanır. Günümüzde en sık uygulanan yöntem liposuction oluyor.

Yağlar eritilerek vücuttan dışarı atılıyor. Fiyat bakımından da her bütçeye uygun olarak sunuluyor. Sizler de bölgesel incelme fiyatları sayesinde kısa süre içinde fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda kilo verme hızınızı da arttırabilirsiniz.