Hasan Çalış: Gece Hayatına Yön Veriyoruz

Hasan Çalış: Gece Hayatına Yön Veriyoruz
18 Mart 2022 14:55

Hasan Çalış – Savaş Akçay – Murat Abaz ortaklığında işletilen mekanlar, gece hayatının uğrak mekanları arasında yerini aldı. 3 ortağın işlettiği bu mekanlarda düzenlenen etkinlikler ve organizasyonlar gece hayatının başladığı yerler olarak dikkat çekti. Hasan Çalış’ın bu konuda açıklamaları; ”Halihazırda mekanlarımız Türkiye’nin en ünlü sanatçılarının konser verdiği mekanlardır. Hızla büyüyerek devamlı gündem olmayı başardık. Gece hayatının en önemli merkezleri arasında mekanlarımız yer alıyor. Durmadan gelişmeyi planlıyoruz ve bu doğrultuda devamlı yatırımlar yaparak hizmet ağımızı genişletmeyi planlıyoruz. İnsanların güvenli ve huzurlu eğlenebileceği mekanlar oluşturmayı hedefliyoruz.” Şeklinde gece hayatına yön verdiklerine ilişkin ifadelerde bulundu. Ayrıca mekanların Türkiye’nin en gözde noktaları olacağı konusunda garantisi de açıklamada yerini aldı.

 

”Mekanlarımız Her Hafta Ünlü Sanatçı İsimlerle Buluşuyor.”

 

Ortakların dikkat çeken bir diğer açıklaması ise her hafta ünlü sanatçıları müşterileri ile buluşturması oldu. Türkiye’nin en bilindik sanatçılarını her hafta mekanlarına davet ettiklerini ve sınırsız eğlenceyi planladıklarını açıkladı. ”Her hafta birbirinden özel etkinlikler düzenleyerek müşterilerimizin eğlenceyi daha farklı boyutta yaşamalarını hedefliyoruz. Bütün bunları yaparken de uygun fiyat güvencesini sunuyoruz.” Açıklaması geldi.

 

Ankara’nın Uğrak Mekanlarından; Öküz Ankara ve Manuş Ankara’da Gece Hayatı

 

Ankara’nın en gözde mekanlarından olan Öküz Ankara ve Manuş Ankara, uğrak mekanlar arasında yerini aldı. Kısa sürede binlerce müşteriye kavuşan bu mekanlar devamlı olarak yenilikler yaparak farklı eğlencelere de imkan sağlıyor. Mekanların müşterisi olmak isteyenler için rezervasyon günler öncesinden planlanıyor. Mekanların uğrak yerler olmasının başlıca sebepleri ise; Mekanların geleneksel ve modern tasarıma sahip olması ve sunduğu hizmet kalitesi olmuştur. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen mekan sahipleri; ”Verdiğimiz hizmeti yönetim anlayışımızdan ödün vermeden sunmayı amaçlıyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

A’laturka Öküz Modern Meyhane, Ankara Gündeminde Bahsedilen Konu Oldu

 

A’laturka Ankara gündemde yerini alan bir başka konu olarak dikkat çekti. Hasan Çalış – Savaş Akçay – Murat Abaz ortakların işlettiği üçüncü mekan olan A’laturka Öküz, yeni nesil meyhane konsepti ile çok fazla beğenildi. Genç müşterilerin devamlı olarak geldiği mekanlar arasında bulundu. Sık sık gündeme gelen A’laturka Öküz, tıpkı diğer mekanlar kadar rağbet gördü.

 

Mekan sahibi ortakların A’laturka Öküz için planladıkları geliştirmeler de gündem olan bir başka konuydu. ”İnsanların kuşkusuz güveneceği ortamlarda eğlenebilmeleri gerekir. Bu nedenle mekanlarımızda devamlı olarak değişikler yapıyoruz. Güvenilir eğlence mekanları arasında öncü olmayı hedefliyoruz ve bu kapsamda sürekli çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” Yapılan açıklamada mekanın güvenliğine ne kadar önem verildiği ifade edildi.

 

Mekan Sahipleri Ankara’nın En Gözde Mekanları Olduğundan ve Güvenliğinden Bahsetti

 

A’laturka Öküz, Öküz Ankara ve Manuş Ankara şuan şehrin en gözde mekanları arasında yer alıyor. Gerek müşterileri gerekse de ünlü sanatçıları ile gözde olan mekanların güvenliği de üst düzey olarak görünüyor. Mekan sahiplerinin mekan güvenliği ile ilgili açıklaması: ”Önceliğimiz müşteri güvenliğidir ve bu hususta mekanın en iyi güvenliğe sahip olmasını sağladık. Her müşterimizin mekandan ve hizmetlerinden memnun kalabilmesi için önce güvenliğin sağlanması gerekir. Bu koşulu sağladık ve güvenlik ekibimiz son derece tecrübeli personellerden oluşuyor.” oldu.

 

Firma Sahiplerinden Gelecek Yatırımlarla İlgili Gelen Açıklama

 

Hasan Çalış – Savaş Akçay – Murat Abaz ortakların gelecek yatırımlarla ilgili açıklamaları da hizmet ağını genişleteceklerine yönelik oldu. Büyük şehirler başta olmak üzere birçok şehirde önemli merkezlerinin bulunacağı ve mekanların aynı kalitede hizmetlerinin devam edeceği vurgulandı. ”Sadece Ankara’da değil başka şehirlerde de aktif olarak bulunmayı amaçlıyoruz. Gayemiz insanların gece hayatını diledikleri gibi yaşayacağı güvenli ve eğlenceli ortamlar oluşturmak.”

r1