Fikret Orman, Bursa Valisi'ni ziyaret etti

Fikret Orman, Bursa Valisi'ni ziyaret etti
16 Ocak 2013 00:03

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursa Valisi Şahabettin Harput’u ziyaret etti.
 

Ziyarette Beşiktaş’ın zor mali şartlara rağmen başarılı bir lig götürdüğünü takdirle izlediklerini belirten Vali Şahabettin Harput, “Beşiktaş’ın 1 asırlık tarihi boyunca, üklemizin tanıtımına ciddi katkıları olduğunu izliyoruz. Beşiktaş kulübünün başkanla birlikte zor mali şartlara rağmen başarılı lig götürdüğünü takdirle izliyoruz. Başarılarının devamlı olmasını diliyor ve bekliyoruz. Kulüplerimizin başarısı ülkemizin başarısı demektir. Onun için yapılan her güzel çalışmayı takdirle izliyoruz ve destekliyoruz” dedi.


 
ORMAN: “YETER NOKTASINA GELDİ”
 
Beşiktaş’ın Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalan en önemli kurumlardan bir tanesi olduğunu belirten Başkan Orman’da şunları söyledi:
 
“Bursa sevdiğimiz bir il. Eski dostluklarımız var. 10 binlerce Beşiktaş taraftarı var. Senelerdir anlamsızca bir yere gelen taraftarların arasındaki husumetin de artık kalkması gerektiğini düşünüyorum. Görüntülerin spora yakışmadığını, sporu yöneten kişilerin de risk alıp, gerçek bir spor adamı gibi davranması gerektiğini düşünüyoruz. Gerekli adımı atmak için gayret gösteriyoruz. Sözün ‘yeter’ noktalarına geldiğini düşünüyoruz. Çıkan olayların futbol ailesine zarar verdiğini düşünüyoruz.”

 
VALİ HARPUT: “FENERBAHÇE Mİ OLSA SEVİNİRDİNİZ BURSASPOR MU?”
 
Vali Harput, tüm kulüplerin kardeş olduğunu belirterek, “Spor müsabakaları kardeşler arasında yapılan müsabakalardır. Biz Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki ilişkilerin de böyle olmasını istiyoruz. Burada en büyük görev kulüp başkanlarına düşüyor” diye konuştu.
 
Vali Harput’un, “Fenerbahçe mi şampiyon olsa sevinirdiniz, Bursaspor olsa mı? Beşiktaş olamadı nasılsa” sorusu üzerine Fikret Orman, “Hakeden kimse o kazansın” cevabını verdi.
 
Konuşmaların ardından Başkan Fikret Orman, Vali Harput’a 16 sırt numaralı ve üzerinde ismi yazılı Beşiktaş forması hediye etti.