Bölgesel İncelme İçin Neler Yapmalı?

Bölgesel İncelme İçin Neler Yapmalı?
29 Temmuz 2021 13:54

Diyet ve spor yapmadan incelmek bölgesel incelme yöntemi ile artık imkânsız olmaktan çıkıyor. Bu yöntem oldukça ağrısız bir yöntemdir. Belirli aralıklarda yapılan seanslar ile incelme yapılması istenilen bölgeye uygulanır.

 

 

Lipoliz cihazı ile masaj yaparak incelme yapılma istenilen bölgeye işlem yapılır. Seanslara düzenli olarak gidildiğinde ortaya harika bir görüntü çıkar. Bu yüzden bölgesel incelme en çok tercih edilen yöntemler arasında yerini alır.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Bölgesel incelme yapılmadan önce incelme yapılmak istenilen bölgenin yağ oranı belirlenir. Yağ oranları kişiden kişiye değişir. Yağ oranına göre bölgesel incelmenin kaç seans da yapılacağına karar verilir. Özel kremler ile inceltme yapılacak bölgeye masaj yapılır.

Daha sonra bölgesel incelme yöntemlerinden kişiye en uygun yöntem seçilerek cilt üzerinden masaj tekniği ile yağların parçalanması sağlanır. Operasyondan sonra ciltte morarma gibi durumlar yaşanmaması için işlem yapılan cilde bakım yapılır.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Vücudunuzda inatçı olarak incelmeyen bölgeler için çeşitli bölgesel incelme yöntemleri bulunur. Bu yöntemler soğuk lipoliz, Kavitasyon, UltraShape ve lipocel teknikleridir. Bu tekniklerin farklı olmasının sebebi bölgesel incelmede yağ oranların, yağ tabakasının ve cilt yapısının farklı olmasıdır. Bu yüzden bu uygulama yöntemleri kişiden kişiye değişir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları sabit olmamakla beraber kişiden kişiye ve yapılan yere göre değişiklik gösterir. Özel bir işlem olduğundan dolayı fiyatlar hizmet veren kliniklere göre değişir.

Her bireyin bölgesel yağlanması ve cilt tipi farklıdır. Herkese aynı işlem uygulanmaz. Yağ oranı fazla olan kişilerde seanslar uzayabilmektedir. Buda dolayısı ile fiyatların dalgalanmasına sebep olur.

Baby Face Beauty Nedir?

Baby face beauty adından da anlaşıldığı gibi cildin bebek gibi kusursuz bir şekilde görünmesini sağlayan yöntemin adıdır.

Yaşın ilerlemesi, stres, hava şartlarından dolayı yüzde oluşan cilt problemleri gibi başlıca sorunları ortadan kaldıran yöntemdir. Bu yöntem porselen gibi bir cilde sahip olmak isteyen bireyler için kusursuz bir işlemdir.

Baby Face Beauty Nasıl Uygulanır?

Dünya ve Türkiye’de başta ünlüler olmak üzere birçok kişinin başvurduğu bu yöntem oldukça ağrısız ve zaman kaybettirmeyen bir yöntemdir. En çok tercih edilen yöntem olan baby face beauty uygulaması iki farklı aşama ile cilde uygulanır.

Özel bir lazer yöntemi ile cildin en alt tabakasına ulaşılır. Bu tabaka cildin dış yüzeyindeki görüntü için oldukça önemlidir. Daha sonra ikinci işlem olan ampul adı verilen vitamin ve mineraller cildin en alt tabakasına yerleştirilir. Bu sayede baby face beauty işlemi uygulaması tamamlanmış olur.

Hydrafacial Uygulaması Ne İşe Yarar?

Hydrafacial uygulaması kısaca bütün işlemlerin tek bir yöntem ile yapılmasıdır. Cilt bakımının birçok çeşidi bulunur.

Lekeler, kırışıklıklar, gözenek açma, cilt yapısının beslenmesi, cildin vitamin kazanması, cilt de yaşanan çizgiler gibi cilt problemleri ayrı ayrı işlemler uygulanarak ortadan kaldırılıyorken Hydrafacial uygulaması ile artık tek bir uygulama yöntemiyle ortadan kaldırılmaktadır. Hydrafacial fiyatları bu yüzden oldukça uygun fiyatlarla yapılmaktadır.

Hydrafacial Cilt Bakımı

Cilt stres ve dış etkenlerden dolayı zaman içerisinde canlılığını kaybetmekle beraber cilt problemleri doğurur. Bu ciltlerin bu problemlerden kurtulması için yapılması gereken en doğru uygulamaların başında Hydrafacial uygulaması gelir. Hydrafacial fiyatları ve cilde harika görüntüler kazandırmasından dolayı hemen hemen herkesin tercih ettiği yöntemlerdendir.

Hydrafacial Uygulama Avantajları

Hydrafacial uygulaması hem cilt bakımından hem de bütçe bakımından kişiye çeşitli avantajlar sunar. Cilde akne, siyah nokta, çizgi, kırışıklık, nem oranın düşüklüğü, ciltte aşırı yağlanma ve kuruluk gibi birçok cilt sorununu aynı anda ortadan kaldıran bir uygulama olduğundan dolayı oldukça avantajlıdır.

Bütçe bakımından hydrafacial fiyatları son derece uygun olmasından yine aynı şekilde bireyler için maddi anlamda avantaj yaratır.