Bioderma seri özellikleri ve kullanım amacı

Bioderma seri özellikleri ve kullanım amacı
15 Haziran 2017 11:03

Bioderma ilk defa 70’li yıllarda dermatolojiyi biyolojik temellerle birleştirerek ürünlerini kullanıcılarına sunmuştur.

 

 

 

Cilde saygı düşüncesinden yola çıkarak farklı dermatolojik sorunların nedenlerini bulmak, bunun için çözüm geliştirme hedefindedir.Bioderma ürünlerindeki içerikler, cildin sorunlarını kendi potansiyeli içinde çözmeye çalışır. Bunun için doğal olarak cildin savunmasını güçlendiren özlerden yararlanır. Biyolojik mekanizmaları taklit eden özler tek moleküllerle birleşince ideal sonuçlar çıkar.

 
Bioderma Ayrıcalığı

 
Bilimsel temelleri olan Bioderma, objektiflik özelliği ve 8 temel ilkesi ile öne çıkan bir markadır. Objektiflikten kasıt, ürünlerden bağımsız olarakmarkanın değerlendirmelere açık olmasıdır. Yani sorgulanabilirlik durumu markayı daha objektif ve sağlıklı kılar. Bioderma 8 temel ilkeyi benimser:

 
1. Sorunların kaynağına yönelik çözümler üreten biyolojik patentler, biyolog ve dermatologlar tarafından hazırlanmaktadır.
2. Dermatolojik İleri Formülasyon patenti, istek ve kontrol dışı kötü etkilerin giderilmesini sağlayan cilt toleransı.
3. Cildin meydana gelen sorunlara karşı daha iyi direnç geliştirmesini sağlayan en saf ve en gerekli bileşenler, dermatolojik güvenlik ilkesi
4. Defalarca test edilen ve faydası kanıtlanan bileşen ve içerik maddelerinin oluşturduğu bilimsel faydası kabul edilmiş bileşenler ilkesi
5. Bileşenleri meydana getiren madde seçiminde hammadde seçiminde titizlik ilkesi
6. Cilt sağlığı dernekleri ve sağlık kurumlarının paralelinde üretim, soru işaretine yer vermeyen dermatolojik güvenlik ve etkinlik testleri ilkesi
7. Dermatolog, alergolog ve toksikologların yaptığı klinik deneylere gönderme yapan klinik detay ilkesi. Söz konusu deneyler bilimsel dergilerde de yayımlanmaktadır.
8. Marka ürünlerinin bileşen ve kökenlerinin bazı standartlara uygunluğunu açıklayan toplam izlenebilirlik ilkesi.

 
Bioderma Serilerive Özellikleri

 
En fazla tercih edilen Bioderma serileri ve özellikleri şöyle sıralanabilir:

 
Bioderma Photoderm Güneş: Güneşe karşı cildin toleransının artması için geliştirilmiştir. UV ışınlarına karşı tabaka halinde cildi sarar ve uzun süre etkili koruma sağlar. Cilttekalıcı nemlilik yaratır. Kızarıklık, tahriş sorunlarını en aza indirir. Çocuklar için de kullanımı uygun olan ürünler, bütün cilt tipleri dikkate alınarak geliştirilmiştir.SPF derecesi arttıkça kalıcılığı da fazla olur. Her güneş kremi güneşe çıkmadan 20 dakika öncesinde sürülmesi gerekir. İçerikteki maddelerin aktif olabilmesi için bu zamana ihtiyaç vardır.

 
BiodermaSebium:Sebum dengesini düzenlemek üzere oluşturulan seri, yağlı, karma ve akneye meyilli cilt tiplerinde daha etkilidir. Gözeneklerin içindeki kılların kökü sebum adı verilen maddeyle kaplıdır ve bu bölümdeki yağ çoğaldığı zaman akne, parlama gibi sorunları da beraberinde getirir.

 
AbcdermSerisi:Bebek ve çocuk cildinin doğal dengesini korumaya yönelik geliştirilen yenileyici bakım serisidir. Hassas bebek cilt yapısı için duyarlılığı yüksek ürünler geliştirilmiştir. Serideki ürünlerin her biri alerji riskini azaltır, cildin istenen konforunu sağlar.

 
Cicabio Serisi: Ciltte cerrahi ve dermatolojik operasyonlardan sonra oluşan yara, tahriş gibi sorunlar için üretilmiştir. Zarar gören, nemini kaybeden ve kolay enfeksiyon kapan ciltler için bakım ve koruma sağlar. Yara nedeniyle sızıntısı olan ciltlere yönelik ayrıca bir alt serisi mevcuttur.

 
Bioderma Node: Saç bakım ürünlerinden oluşan seridir. Kolayca zarar gören saç ve saç derisinin direncini artırır, kozmetik zararlarına karşı tabaka işlevi görür. Saç ve saç derisi için hücresel düzeyde iyileştirme sağlar. Sorunların yinelenmesini engeller.

 
Bioderma Ürünleri Nereden Alınabilir?

 
Bioderma ürün çeşitlerini https://www.narecza.com/bioderma adresi üzerinden temin edebilirsiniz. Sitede markanın doğrudan ürünlerine ulaşmak için sağ kısımdaki markalar bölümünü kullanabilirsiniz. Ürünleri değerlendirirken özellikler ve kampanya detaylarına bakmanız önerilir. Bazı ürünlerde belirli dönemlerde ciddi indirimler yapılmaktadır. Her üründen en iyi sonucu almak için kullanım talimatları mutlaka dikkate alınmalıdır.Bioderma ürünlerini detaylı incelemek için: