Başbakan Yıldırım: Sizin tehditleriniz bize sökmez

Başbakan Yıldırım: Sizin tehditleriniz bize sökmez
11 Ekim 2016 12:45

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti grup toplantısında konuştu.

 

 

 

 

Başbakan Yıldırım, “PKK bu günlerde AK Parti teşkilatlarına yöneldi. Hainler şunu bilmeli. AK Parti sizlerin yaptıklarınıza pabuç bırakacak parti değil. AK Parti Türkiye’yi bu terör örgütlerinden temizlemek için kararlıkla olayların üzerine gidecek. Sizin tehditleriniz bize sökmez” dedi.

 

 

 

Başbakan Yıldırım’ın konuşmasından satır başları şöyle:

 

 

 

Projelerimizin yatırımlarımızın biri bitmeden başlamalı ki Türkiye büyümeye devam etsin. Bizim bu güzel için çok güzel hedeflerimiz var. Millete hizmette kendinize asla sınır koymayın. İnsanlar daha Yavuz Sultan Köprüsü’nü konuşurken biz Avrasya Tüneli’ni tamamladık. 107 metre deniz seviyesinden deniz altına inen Haydarpaşa’yı Yenikapı’yı birleştiren en yüksek mühendislik projesidir. Cumhurbaşkanımızla hafta sonu ilk test sürüşünü yaptık, 20 Aralık’ta inşallah açılışını hep birlikte yapacağız.

Bir yandan alçak terör örgütleriyle amansız mücadele yaparken bir yandan da dünyaya parmak ısırtacak büyük projeleri yapıyoruz. Türkiye’ye bunlar yakışır, kapı kapı dolaşıp şikayet etmek yakışmaz.

PKK bu günlerde AK Parti teşkilatlarına yöneldi. Hainler şunu bilmeli. AK Parti sizlerin yaptıklarınıza pabuç bırakacak parti değil. AK Parti Türkiye’yi bu terör örgütlerinden temizlemek için kararlıkla olayların üzerine gidecek. Sizin tehditleriniz bize sökmez.