Bankacılık​ta yeni dönem kredinizi pastaneden alın!

Bankacılık​ta yeni dönem kredinizi pastaneden alın!
6 Şubat 2013 00:08

Pastaneden kredi satışı dönemi başladı!

 

 

 

 

Sıfır şube ile çalışan Bank Pozitif, bireysel bankacılıkta kredi başvurularını internetten alıyor.
Kredisi onaylanan müşterinin evrakları imzalaması için ise belgeler talep edilen eve, işyerine ya da pastaneye götürülüyor.

 

 

 

 
Bank Pozitifin Genel Müdürü Hasan Akçakayalıoğlu, var olan 14 şubenin tamamını kapattıklarını ve bireysel kredileri sadece internet kanalından verdiklerini belirterek, bu alanda yüzde 20 büyüyüp 200 milyon liraya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

 

 

 

 

 

Şu anda bireyselde 160 milyon lira olmak üzere toplam 1.3 milyar lira kredi büyüklüğüne sahip olduklarını belirten Akçakayalıoğlu,
müşterilerinin sadece internet sitelerinden kredi başvurusu yaptığının altını çizerek, zorunlu evrakların imzası için müşterilerin tercih ettikleri mekana gittiklerini söyledi.

 

MEVDUAT İÇİN BAŞVURACAĞIZ

 

Akçakayalıoğlu, “Bu mekan, ev, işyerleri ya da işyerleri yakınında bulunan pastane gibi başka mekanlar da olabilir. Temsilcilerimiz tercih edilen adreslerde bu işlemleri gerçekleştirmektedirler” dedi.
Mevduat toplama izni için başvuru niyetlerinin olduğunu ifade eden Akçakayalıoğlu, bu sene içinde başvuru yapabileceklerini de söyledi.