Balıkçı teknesi alev alev yandı

Balıkçı teknesi alev alev yandı
8 Ağustos 2013 08:37

Beyoğlu Hasköy Eski Galata Köprüsü yanında iskeleye bağlı olan bir balıkçı teknesinde sabah 05.30 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çevredeki diğer tekne sahiplerinin haber vermesiyle olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Balık tezgahının bulunduğu tekne alev alev yanarken, içinde bulunan mutfak ve piknik tüpleri büyük gürültüyle patladı.

Patlamayla beraber büyük panik yaşandı. Gökyüzü kara bulutlarla kaplandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. İçinde kimsenin olabilme ihtimali üzerine itfaiye teknenin içinde arama yaptı. Ancak teknede herhangi bir canlının olmaması çevrede derin nefes aldırdı.

İtfaiye yangını kontrol altına aldıktan sonra tekne içindeki patlayan tüpleri tek tek dışarı çıkardı. Esnaf arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen tekne sahibi Cem Yazıcı polise bilgi verdi. Görgü tanığı Taylan Tuncel, ‘Patlama sesine uyandık. Bir kişi patlama anında kendini suya attı.’ Şeklinde konuştu. Tekne alev alev yanarken bir kişinin yangını arkasına alarak hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.