Antalya’nın En İyi Dövme Silme Kliniği

Antalya’nın En İyi Dövme Silme Kliniği
2 Mayıs 2023 18:09

Antalya Dövme Silme Merkezi, dövme silme işlemlerinde dünya çapında kabul gören ve en etkili, hızlı, efektif sonuçlar sunan Pico Wave Lazer ile dövme silme hizmeti sunmaktadır. Bu sistem, Türkiye’deki ilk ve tek yenilikçi dövme silme merkezinde kullanılmaktadır. Ayrıca, silme işlemlerinin başarısını %30 oranında artırdığı kanıtlanmış Co2 Fraksiyonel Lazer ile de desteklenmektedir.

 

17 yıllık sağlık ve güzellik sektörü deneyimi ile Antalya Dövme Silme Merkezi, Biomedical – MBİOMED Eğitimi, British Medical Laser Association tarafından onaylı sertifikasyon ve HCPC Registered sistemi üzerinde kayıtlı Operational Training For Laser Tattoo Removal (5. seviye) Masterclass Sertifikasyonu ile profesyonel bir kadroya sahiptir.

Merkezimizde en gelişmiş Pico Lazer teknolojisi kullanılarak iz, yara ve keloid gibi kalıcı hasarlar oluşmadan dövme sildirme işlemleri gerçekleştirilmektedir. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ve tavsiyeleri bizim en büyük referansımızdır.

Antalya Dövme Silme Merkezi’nde ücretsiz öngörüşme yaparak, uzmanlarımız tarafından dövme silme süreci ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Dövme silme işleminizi güvenli, etkili ve kalıcı sonuçlarla gerçekleştirmek için Antalya Dövme Silme Merkezi’ni tercih edin.