Akşener: Bu seçimin kazananı hepimiziz ama az sayıda kaybedeni de olmadı değil!

Akşener: Bu seçimin kazananı hepimiziz ama az sayıda kaybedeni de olmadı değil!
25 Haziran 2019 09:57

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

 

 

Tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin olarak, “Parti ayrımı yapmadan sinir uçlarıyla oynayan tavırlara rağmen milletimizin gösterdiği olgunluk her türlü takdirin üzerindedir” değerlendirmesinde bulunan Akşener, “Bu seçimin kazananı hepimiziz ama az sayıda kaybedeni de olmadı değil” dedi.

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

“Parti ayrımı yapmadan sinir uçlarıyla oynayan tavırlara rağmen milletimizin gösterdiği olgunluk her türlü takdirin üzerindedir.

Özellikle 31 Mart’ta cumhur İttifakı’na oy verip 23 Haziran’da karaırnı değiştiren vatandaşlarımız demiştir ki; ben milletim. İrademle birini seçtiysem bunu kimse değiştiremez. Bugün Millet İttifakı’nın adayına hukuksuzca müdahale eden kişi yarın öbür gün bana da yapar.’ Bu olgunluk 23 Haziran’da bir demokratik dayanışmaya dönüşmüş, milletimiz iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu bir kez daha ilan etmiştir. Bu seçimin kazananı hepimiziz ama az sayıda kaybedeni de olmadı değil. Onlar; mesela İstanbulumuza ihanet edenlerdir, şehri betona gömenler, İstanbul’dan haksız rant elde edinenlerdir, çalışmadan şehri haraca bağlayanlardır.