CHP’den ‘deep fake’ açıklaması: 30 dakikada ortaya çıkaracağız, planları biliyoruz!

CHP’den ‘deep fake’ açıklaması: 30 dakikada ortaya çıkaracağız, planları biliyoruz!
7 Mayıs 2023 07:47

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından “Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica’cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. Son uyarımdır” paylaşımında bulunmuştu.

 

 

Erdoğan Toprak: AKP, Instagram ve Twitter’da 10 binden fazla takipçili çok sayıda hesabı satın almak için para ödedi Erdoğan Toprak: AKP, Instagram ve Twitter’da 10 binden fazla takipçili çok sayıda hesabı satın almak için para ödedi

CHP’li Engin Özkoç, KRT yayınında açıklamalarda bulundu. Özkoç “Dünyanın en güçlü işlemci sistemine sahip Anti Spoofing ile anlaştık. Deep fake ile yaratılan her video için raporu 30 dakika içerisinde ortaya çıkaracağız” dedi.
Özkoç “İletişim Başkanlığı’ndan 3 kişi dark web üzerinden hackerlarla anlaştı. Bitcoin ödemesi yapıp başka bir ülkenin ajanlık sistemine takıldılar. Bu kişiler genel başkanımıza gelen istihbarat üzerine genel başkanımız bu oyunu tüm yönleriyle kamuoyuyla paylaştı” dedi.

“Dünyanın en güçlü işlemci sistemine sahip Anti Spoofing ile anlaştık” ifadelerini kullanan Özkoç “Deep fake ile yaratılan her video için raporu 30 dakika içerisinde ortaya çıkaracağız. Bunları destekleyen AKP’nin içerisindeki ve beşli çetenin bu işle ilgili satın alma planlarını biliyoruz. Kesinlikle bir tedirginlik içerisinde değiliz” diye konuştu.