Tuncay Özkan, İzmir’e aday olduğunu böylelikle açıkladı

Tuncay Özkan, İzmir’e aday olduğunu böylelikle açıkladı
5 Temmuz 2018 14:44

CHP’de ‘olağanüstü kurultay’ tartışması yaşanırken, İzmir’de ilçe başkanları Bayraklı’da bir araya geldi. İlçe başkanlarının büyük bölümü Kılıçdaroğlu’na destek kararı aldı.

 

 

Gerçek İzmir

 

Toplantıya katılan ilçe başkanları genel başkan sorunu olmadığı ve yerel seçim sürecinde olağanüstü kurultayın doğru olmayacağı noktasında fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

 

 

İlçe başkanları Bayraklı Havuz Kafe’de toplantı yaptı. İlçe başkanları ve ilçe başkanı temsilcileriyle birlikte 17 ismin katıldığı toplantıda diğer başkanların bir kısmı toplantıyı doğru bulmadıkları bir kısmı da mazereterleri nedeniyle katılamadı. Toplantıya katılmayan başkanlardan bazıları da telefonla görüşünü aktardı. Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre toplantıda yer alan ve telefonla bağlanan ilçe başkanları genel başkan sorunu olmadığı ve yerel seçim sürecinde olağanüstü kurultayın doğru olmayacağı noktasında fikir birliğine vardıkları öğrenildi.

 

 

Toplantıya katılmayan ilçe başkanları arasında yer alan Kemalpaşa, Kiraz, Menderes, Ödemiş, Güzelbahçe, Torbalı ve Menemen ilçe başkanlarının ise Kılıçdaroğlu’na destek verme noktasında geride durdukları öğrenildi. Güzelbahçe ve Ödemiş ilçe başkanlarının örgüte danışarak yarın destek kararı alabilecekleri belirtildi. Toplantıya katılmayan ilçe başkanları arasında yer alan Buca, Balçova, Foça ve Karabağlar ilçe başkanlarının gün içinde destek düşüncülerini telefonla ilçe başkanlarına bildirdikleri belirtildi. Kılıçdaroğlu’na destek veren ancak toplantıya mazeret bildirerek katılamayan, desteğini telefonla bildiren başkanlarla birlikte 20’yi aşkın ilçe başkanının ‘Kılıçdaroğlu’ dediği öğrenildi.

 

http://www.gercekizmir.com/haber/CHP-Izmir-de-flas-gelisme-Ilce-baskanlari-Kilicdaroglu-dedi/48177