Peşpeşe hareket edecek kadar yayılmışlar

Peşpeşe hareket edecek kadar yayılmışlar
28 Temmuz 2015 17:30

PKK’nın terör eylemleri eskisinden farklılık gösteriyor farkındaysanız…

 

 

Safile USUL H&H YORUM

 

 

Şu anda eskisinden farklı olarak aynı zaman diliminde ve/veya birbirinin peşi sıra gelen zaman dilimlerinde ve çok sık bir frekans örgüsü taşıyan terör eylemleri yapma imkanına sahipler.

 

 

Ayrıca da, yine eskisinden farklı olarak aynı zaman diliminde üst düzey komutanlara ve rütbeli askerlere peşpeşe terör eylemi yapabiliyorlar.

 

 

Son olarak dün gece çok parlak bir komutan olduğu basında yazanlardan anlaşılan Binbaşı Arslan’ı mesai çıkışı izleyerek çapraz ateşle şehid ettiler.

 

 

Binbaşı Arslan’ı izleme şekillerinden anlaşılıyor ki, bunlar şehirlerin, ilçelerin içinde çok yagın olarak her an mevcutlar, yani vur-kaç yapmıyorlar artık, her an içerdeler.

 

 

Komutanın nerden çıkacağını, kendi arabasıyla gideceğini, nereye gideceğini biliyorlar.

 

 

Komutan Arslan’ın yolda bozulan arabasını tamir için durduğu ve arabadan indiği söyleniyor.

 

 

Ama arabası bozulmasaydı bile izleyip yine ateş altına alacaklardı belli ki.

 

 

Ve üstelik, böylesine büyük bir terör eylemi yaptıktan sonra yine kaçmıyorlar…

 

 

Bu sabah saat 11.30’da bu sefer bir astsubayımızı ağır yaralıyorlar. (umuyorum ki hayati tehlikeyi atlatır)

 

 

Sürekli ortalıkta PKK ve seri eylemler yapıyor son yaklaşık bir haftadır.

 

 

İçinde bulundukları bilhassa da Güneydoğu şehirlerinde polis, asker, üst düzey komutan hepsinden, nerede otuduklarından, eve saat kaçta, nasıl gittiklerinden, balkonun açık mı kapalı mı olduğundan; herşeyden haberleri var ve eliyle koymuşlar gibi her gün seri halde hedefe koyduklarını yok ediyorlar.

 

 

Bunun gösterdiği ise şu ki, Tayyip Erdoğan ve ekibi, hükümeti PKK ile müzakere yürütürken PKK şehir ve ilçelerde tamamen hakim hale gelmiş neredeyse.

 

 

Dağdan inip eylem yapmıyorlar artık, şehir ve ilçelere yerleşmişler, her an ordalar, izleyip, planlayıp, ilk fırsatta teröre başlıyorlar.

 

 

AKP Hükümeti onlara yer açmış şehir ve ilçe içlerinde, “Buyrun, askerin eli kolunu bağladık, yerleşin, rahat edin” demiş, bu çok belli.

 

 

Şimdi ama askeri sürdüler namlunun önüne…

 

 

Seçim almak için oyna, PKK’yı oyala, sonra oy kaybetmeye başlayınca orduyu sür ve askerler senin ihmalin ve de bilinçli kastın ile, sen müzakere yapıp PKK’yı geçici süre teskin edip, seçimde oy alacaksın diye askerlere el çektir, PKK’da oraya yerleşsin ve askere hain pusular kursun ve patır patır sonuç alsın…

 

 

Hey, bu memleketin Amasyalı, Karadenizli, Niğdeli, Kırşehirli, 81 vilayetinden ana baba evladı askeri senin oyuncağın mı?

 

 

Senin oynama topun mu hey?

 

 

Meydanı boş buldun diye askerle bu kadar oynama ve onu telef etme hakkını sana kim verdi hey?

 

 

Madem, çözüm süreci dediğin yalan yüzüne çarptıktan sonra bu işi askere havale edecektin, başından, bu pis işlerine kalkışmadan önce askere sordun mu hey?

 

 

Güneydoğu’da ölen senin oğlun değil diye, pare pare askeri telef etmek bu kadar mı kolayına geliyor hey?

 

 

Safile USUL Twitter

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Özel-İmamoğlu-Yavaş ekseni
Rüzgar yeniden kırmızı ve toprak esiyor
Köfteden de gitti birkaç puan