Müşteri Hizmetlerine Bağlanma Problemleri

Müşteri Hizmetlerine Bağlanma Problemleri
24 Mayıs 2019 12:03

Günümüz küresel dünyasında her geçen gün devasa işletmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Çok uluslu şirketler bilinen büyük kurumsal şirketler dünyaya kafa tutuyor. Bu çağın insanları olarak bizim, firmalarla yaşadığımız en büyük sorunsa müşteri hizmetleri temsilcisine doğrudan bağlanmak.

 

 

Bir ürün yada hizmet satın aldığınızda bu ürün veya hizmetle ilgili sorun yaşamanız olası bir durumdur. Ancak böyle bir durumda müşteri hizmetlerini aradığınızda öyle hemen bağlanamazsınız. Sırasıyla şu evrelerden geçmeniz gerekiyor;

  • varsa TC Kimlik no tuşlayın
  • üyelik numaranızı tuşlayın
  • sipariş numaranızı tuşlayın

gibi son derece yorucu yönlendirmelerle canınızdan bezmiş bir hale gelirsiniz. Bu işlemler bittikten sonra sıra müşteri temsilcisine bağlanmadan önce ilgili menüye girmeniz gereken alana geldi. Burada sizi şu şekilde seçenekler bekler;

  • sipariş vermek için 1’e basın,
  • sipariş durumunu öğrenmek için 2’e basın,
  • kargo takip numarası girmek için 3’e basın,
  • aldığınız ürünü iade etmek için 4’e basın,

liste bu şekilde uzar gider. Bu menüden bir rakam tuşladığınızda yine direkt olarak müşteri hizmetlerine bağlanamazsınız. Alt menü açılır ve yine bir sürü tuşa basmanız gerekmektedir.

 

Garanti Bankası Müşteri Hizmetlerinin Sesli Yanıt Sorunsalı

 

Müşteri hizmetlerine direkt olarak bağlanamama sıkıntılarının yanında bir de sesli yanıt sistemiyle yaşadığımız sorunlar vardır. Garanti Bankası müşteri hizmetlerine bağlandığınızda sesli yanıt sistemi sizden yapmak istediğiniz işlemi söylemenizi ister. O esnada eğer rahat konuşulamayacak bir ortamda iseniz bu iş bir işkenceye döner. Etrafınızdaki insanlar belkide sizin sorunlu bir insan olduğunuzu düşünecekler.

Daha kötü olan ise konuşamayacak durumda olduğunuzda sesli yanıt menüsünden klasik tuşlama menüsüne geçiş yapamıyor olmanız. Klasik menüye geçmek için en az 3 defa band kaydındaki kadını yanıtsız bırakmanız gerekiyor. O esnadan sonra klasik tuşlamalı menüye geçebilirsiniz.

 

Hepsiburada Müşteri Hizmetlerine Doğrudan Bağlanma

 

30 Liraya aldığım ıvır zıvır bir malzeme için telefonda 10 dakika kaybetmek istemiyorum. Ama hepsiburada.com müşteri hizmetlerinde de aynı problem var. Hiçbirimiz vakti bol insanlar değiliz bu modern dünyada. Telefonu arayınca tak diye bağlanayım sorunum çözülsün istiyorum. Malesef dakikalarca menüler arasında gezinmek zorunda kalıyorsunuz.

Neyse ki bir hayırsever hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanmanın kolay yolunu bulmuş ve paylaşmış. İnternetin gözünü seveyim.

 

https://www.sahteyazilim.com/hepsiburada-musteri-temsilcisine-direkt-baglanmak/