Juventus Forması Giyen Ronaldo Saha’da Göz Dolduruyor

Juventus Forması Giyen Ronaldo Saha’da Göz Dolduruyor
19 Ekim 2020 22:35

Juventus ile sezona başlayan ve her zamanki formunu koruyan Ronaldo için bu senede tek hedef lig ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu. Bu süreçte takımı ile tam kamp dönemi yaşayan Ronaldo, diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi Avrupa Uluslar Ligi’nde Portekiz adına mücadele etmek için milli takım mesaisine başladı. Portekiz Milli takımı ile kampa başladı ve takımı ile maçlara çıktı.

 

Ronaldo milli takım kampı için Lizbon’da hazırlık yaparken koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Bu nedenle karantina kuralları gereği milli takım kampını terk eden Ronaldo karantina sürecinde Juventus ekibinin şehri olan Torino’da bulunma kararı aldı. Bu kararın ardından özel bir uçak ile Torino şehrine uçan Ronaldo bir süre burada karantinada kalmak zorunda. Aynı zamanda Ronaldo ile birlikte milli takımından Anthony Lopes ve Jose Fonte’de yeni tip koronavirüs testlerinde pozitif çıktı ve karantinaya alındı.

Karantina sürecini evinde geçiren Ronaldo’nun vücudunda herhangi bir belirti veya hastalığı kötü geçirdiğine dair hiçbir işaret bulunamadı. Karantina sürecini özel evinde geçiren Ronaldo aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile durumunun iyi olduğunu da göstermiş oldu. Ronaldo hem ülkemizde hem de dünya genelinde büyük beğeni toplamış futbolcular arasında yer alıyor. Siz de Ronaldo’ya dair haberleri merak mı ediyorsunuz? Sporpas internet sayfasını ziyaret etmelisiniz!

Portekiz’in Simgesi

Çalışma hırsı ve başarıya her zaman aç olması ile bugün en iyi futbolculardan biri olarak kendini kabul ettiren Ronaldo için her sezon olduğu gibi bu sezon da tek hedef en çok kupa kazanmak. Portekiz milli takımı ile kısa bir süre önce harika bir tarih yazan Ronaldo hedefini Uluslar Ligi’nde de göstermek istiyor. Bunun için Portekiz milli takımı ile hiç ara vermeden çalışırken aynı zamanda takımı Juventus için de her zaman bir numaralı gol silahı olmakta.

Yeni sezona İtalya’nın efsane futbolcularından Pirlo yönetiminde giren Juventus, Ronaldo’nun saha içi liderliğinde üst üste 10. Lig şampiyonluğu hedefi ile sahaya çıkıyor. 35 yaşında olmasına rağmen muhteşem fiziği ve onu dünyanın en iyileri arasında gösteren saha içi zekası ile birlikte Ronaldo maç içinde tüm enerjisini eksiksiz bir şekilde kullanarak hala Avrupa’nın en üst seviyesinde en üst şekilde düzenli maça çıkabilecek kadar profesyonel bir iş ahlakına sahip.

Tam Bir Golcü

Yılların Ronaldo’dan götüremediği bir şey varsa o da Ronaldo’nun muhteşem bitiriciliği olmaktadır. Bu sezon Juventus ekibi ile 2 maça çıkan Ronaldo 3 gol atarak takımının liderliğinde önemli bir rol oynamakta. Geçen sezon Torino ekibinde toplam 33 maçta 31 gol ve 6 asist ile toplam 37 gole direkt katkı vererek lig şampiyonluğunun kazanılmasında oldukça önemli bir paya sahip olmuştur. Sporpas giriş için tıklayın