Cyprus IVF Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Cyprus IVF Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi
26 Mart 2018 19:08

Günümüzde çocuk sahibi olmak isteyenlerin, bir çok anlamda daha şanslı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ancak öncelikli olarak eski ve yeni arasında bir değerlendirme yapmak gerekiyor. Örneğin eskiden kadınlar çok daha fazla doğum yapabilirken, bugün ne yazık ki bir iki doğumdan sonra, kadınların yeniden doğum yapması sağlıkları açısından, sakıncalı hale geliyor.

 

Bunun bir çok farklı nedenleri olmakla birlikte, genel nedenin beslenme, iş hayatı, solumuş olduğumuz oksijenin kalitesi gibi bir çok farklı etkene bağlayabiliriz. Yani artık kadınların doğurganlıkları azalmış ve bunun yanında, erkeklerin de sperm kalitesi düşmüş durumda. Bu nedenle doğan çocuklarda, bazı sıkıntılarda olabiliyor. Bugün çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için, öncelikli olarak tıbbın ciddi anlamda geliştiğini söylemek yanlış olmayacaktır. iyi şekilde çocuk sahibi olmak isteyenler için, her türlü farklı yöntemi kullanarak hamile kalınmanın mümkün olacağını söyleyelim.

 

Tüp Bebek Yöntemi İle Çocuk Sahibi Olmak

Türkiye’de yasal olmayan bir çok yöntem ile de hamile kalarak çocuk sahibi olabileceğinizi ilk olarak belirtelim. Türkiye’de anne ve babadan alınan doneler ile tüp bebek yöntemi uygulanmakta ve gebelik gerçekleşmektedir. Ama bu durum sadece gebe kalmak isteyen kadının, rahim kanallarının kapalı olması durumunda işe yaramaktadır. Dış ortamda, döllenme gerçekleştirilmekte ve sonrasında, kadının rahmine yerleştirilmektedir. Dış ortamda yumurtlama yapıldığı için, ismi tüp bebek olmaktadır. Öyle ki gebeliğe elverişli olmayan kadınlar için de artık uygulanacak bir çok tedavi ile birlikte gebelik mümkün olmaktadır.

İşte bu ülkemizde yasak olan yöntemlerin geneli olmaktadır. Rahatlıkla Kıbrıs tüp bebek merkezleri ile bu tür operasyonlar sonrasında, gebe kalmak mümkün olacaktır. Erkek ya da kadında olan farklı sağlık durumlarına göre yapılacak olan donör nakilleri ile birlikte, çocuk sahibi olunması mümkün hale gelmektedir. Kadınların döllenme yollarının kapalı olması durumunda yani rahim kanallarının kapalı olmasından dolayı hamile kalmaları doğal yollar ile mümkün olmamaktadır. İşte burada tüp bebek tedavi yöntemi en iyi seçim olmaktadır. Bunu sağlayan ve çok daha ötesinde tedavileri sunan Kıbrıs tüp bebek merkezi ile gebeliğinizi hayata geçirebilirsiniz. Bunun hakkında detaylı olarak bilgi almak için tıklayın.

 

Cinsiyet Seçimi Nasıl Yapılır ? 

Kıbrıs tüp bebek merkezi sayesinde, rahatlıkla bebeğin cinsiyetini dahi belirlemeniz mümkün olacaktır. İstediğiniz gibi cinsiyet seçimi yapmak için de tercih edebileceğiniz üstün cerrahi ekibine sahip olan www.cyprusivf.net ile artık çocuk sahibi olmak hayal olmayacaktır. Böylelikle doğacak çocuğunuzun cinsiyetini rahatlıkla belirlemiş olacak ve istediğiniz gibi kız veya erkek çocuğa da sahip olmuş olacaksınız. Özellikle Avrupa’da bir çok çiftin cinsiyet seçimi yapmak istiyor olmalarından dolayı, Cyprus İvf sayesinde bunu elde edebiliyorlar. Detaylı olarak cinsiyet seçimi hakkında http://www.cyprusivf.net/cinsiyet_secimi.html linki üzerinden bilgi alarak, süreci öğrenebilir ve buna göre tedavi sürecini başlatabilirsiniz.

 

Kıbrıs Tüp Bebek Tedavisi

Tüp bebek tedavisi olmak isteyen çiftlerin büyük bir oranının tercihi Kıbrıs tüp bebek oluyor ve bu konuda en yetkin hizmeti Cyprus İvf kliniği veriyor diyebiliriz. Özellikle sadece Türkiye’den değil, Avrupa ve Arap ülkelerinden de bir çok çiftin ilk tercihleri arasında Kıbrıs tüp bebek merkezi geliyor olmasından dolayı, burada uygulanan tedavilerin en üst seviyede olduğunu da görebiliyoruz. Gerek nakil işlemleri için ve gerekse de cinsiyet belirlemek için, Kıbrıs tüp bebek kliniği doğru bir seçim olacak ve çocuk sahibi olabileceksiniz.

Üstelik bu merkezde sadece tedavi olmuyor ve güzel bir tatili de yapabiliyorsunuz. Çünkü sizler için tüm detaylar düşünülmüş ve yorucu tedavilerin yanı sıra, Kıbrıs’ta konaklamanız ve merkezin konuğu olarak rahat etmeniz için de detaylı olarak iyi bir tatil planı da hazırlanmış durumda.

Kıbrıs tüp bebek merkezine ulaşarak, tüm bu detayları öğrenebilir ve sonrasında gerekli randevuları alarak, hem tatil ve hemde sağlıklı bir gebelik için girişimlerinizi yapabilirsiniz. Sizde artık çocuk sahibi olmak istiyorsanız ve kararınızı verdiyseniz, kararınızı hayata geçirmek için Cyprus İvf uzman cerrahları ile tedaviye vakit kaybetmeden hemen başlayabilirsiniz.