Bioblas Sarımsaklı Şampuanı ile Fark Yaratıyor

Bioblas Sarımsaklı Şampuanı ile Fark Yaratıyor
15 Ekim 2020 23:24

Sarımsak eski dönemlerden beri doğa antibiyotik olarak bilinir. Yemeklere katıldığında oldukça leziz sonuçlar alınmasını sağlayan sarımsak bu özelliğinin dışında esas olarak sağlığa faydalarıyla meşhur bir sebzedir.

Eski çağlardan bu yana birçok medeniyet sarımsağı ciddi hastalıkların tedavisinde kullanmıştır. Halk arasında da birçok derde deva olarak görülen sarımsağın faydaları saymakla bitmez.

Sarımsağın bir sürü faydası arasında en önemli noktalarda olan konulardan biri saçtır. Sarımsağın saça birçok faydası dokunmaktadır. Sarımsak saç dökülmesine karşı etkilidir, saç kırılmalarını engeller, yıpranan saçların onarılmasında fayda sağlar, saçı daha parlak ve canlı gösterir. Bu sağladığı faydalar sebebiye sarımsaklı şampuan kullanımı artmıştır. Sarımsaklı şampuan markaları da bu kullanıma bağlı olarak artmıştır.

Sarımsağın Saça Sağladığı Faydalar

  • Saç dökülmesini çok önemli ölçüde azaltır.
  • Saç dökülmesini önlerken yeni saçların çıkmasını da hızlandırır.
  • Saç tellerini kalınlaştırarak saçların hacim kazanmasını sağlar.
  • Saça parlaklık kazandırır. Dolgun ve parlak saçlar sağlar. Saç uzatmak daha kolay hale gelir.
  • Doğrudan saç derisine işlediği için saç derisini güçlendirerek kepek problemini ortadan kaldırır.

 

Sarımsaklı Şampuan Kullanımı

Sarımsak saça uygulandığı zaman oldukça faydalı sonuçlar verir fakat sarımsak ağır bir kokuya sahip olduğu için günlük hayatta saça uygulanması çok zorlaşmaktadır. Bu durumu kolaylaştırmak için sarımsak şampuanı üretildi ve üretiliyor. Bu sarımsaklı şampuanlar kokusuz üretildiği için daha kolay bir kullanım sağlıyor.

Bitkisel ürünlere sahip bir şampuan çeşidi olan sarımsaklı sampuan birçok vitamine barındırır. Yan etkisi olmayan sarımsaklı şampuanın zengin içeriği saça fazladan bakım sağlar.

En az 1 ay boyunca düzenli kullanılması gereken sarımsaklı şampuan markaları arasında öne çıkan marka Bioblas olarak gösterilebilir. Bioblas Sarımsaklı Şampuan, içeriği ile saç dökülmesini engeller; saça hacim, canlılık ve parlaklık katar. İçeriğindeki sarımsak özü ile birlikte saçların daha kalın ve gür görünümlü olmasını sağlar.

Doğal fayda sağlayan sarımsak ile oluşturan Bioblas Sarımsaklı Özlü Şampuan fark yaratarak saçlarda dolgun, parlak ve canlı bir görünüm sağlar ve saç sağlığına iyi gelir.